Larm med kamera och app

Framtidens hemlarm är här. Nu kan du få bilderna från larmet direkt till din telefon, och du sparar viktiga minuter. Vid händelse av ett larm kan bilderna avgöra om det är ett skarpt larm för att tillkalla väktare. All funktion hanteras direkt i telefonen genom några enkla knapptryck. Ett kameralarm gör att din larmanläggning används på ett optimalt sätt.

 

Kameralarm för ett effektivare skydd

Efterfrågan på kameralarm har ökat stort de senaste åren. Trenden är att allt fler hemlarm säljs med kamera. Tekniken gör att traditionella sätt att hantera larm blir ineffektiva och att framtidens innovativa tjänster ger mer användarvänliga och säkra hemlarm.

Vid händelse av brandlarm och inbrottslarm får du bilderna direkt till din telefon. Du har full kontroll över bilderna och kan själv påverka önskad åtgärd, till exempel att skicka en väktare eller stänga av larmet. Du undviker onödiga larmutryckningar och får hög prioritering på skarpa larm. Bilderna äger du själv och vid skarpt larm kan de sparas i bevissyfte. Vårt kameralarm passar dig som vill vara i kontroll över ditt eget hem.

 

Allt det här ingår:

 • Installation av polisgodkänd installatör produktbild_hemlarm_kamera_webb2014
 • App till iPhone och Android
 • Bilder till din telefon
 • Väktarberedskap
 • 1 Kameradetektor
 • 1 Centralapparat
 • Inbyggd GSM för GPRS kommunikation
 • Inbyggd knappsats
 • Inbyggd siren
 • 1 Rökdetektor
 • Extern siren inbygd i rökdetektorn
 • 1 Magnetkontakt
 • 1 Extern Knappsats
 • 6 Larmdekaler
 • 1 Larmskylt

Smart larm med kamera och app – se filmen

Kameralarm
Ett bra kameralarm sätter användaren i fokus:

 • Vid larm skickas bilden direkt till din telefon
 • Med ett knapptryck kan du välja åtgärd direkt i din telefon
 • Får full kontroll över ditt hem när du äger och kontrollerar bilderna

 

Ett smart hemlarm med smarta funktioner

Våra hemlarm är smarta. Vi menar att det ska vara lika enkelt att larma på sitt hemlarm som det är att larma bilen, en knapptryckning räcker – det är smart. Du kan välja att använda handsändaren, knappsatsen eller appen on off som blev nominerad till årets säkerhetslösning år 2011.

Visst låter det bra att slippa sladdar, kabeldragningar och dyra installationstimmar. Ett smart larm är trådlöst och sänder på den godkända larmfrekvensen 868 MHz. Tack vare en unik beprövad två-vägs kommunikation mellan larmdetektorer och centralapparaten går det inte att störa ut larmet. Du får en snygg installation av ditt nya hemlarm. Skulle du välja att flytta framöver plockar du enkelt med dig larmet som du äger själv – det tycker vi är smart!

Det finns inget krav på fast hemtelefon då våra larm har GSM som standard. Det ger dig de rätta förutsättningarna till mest skydd för pengarna. Installatören kan nämligen enligt polis och försäkringsbolags riktlinjer placera centralapparaten i en direktlarmad zon. Har du ett gammalt hemlarm som sänder på det fasta telefonnätet kan du slå två flugor i en smäll och säga upp hemtelefonen samtidigt som du skaffar ett nytt smart hemlarm från oss.

 

Mycket information… lugn vi hjälper dig!

SakerhetsradgivareVi erbjuder personlig rådgivning. Våra Säkerhetsrådgivare kan svara på frågor via e-post, telefon samt gör dagligen hembesök. Du får kontakt med oss genom formuläret uppe till höger.

När du väl bestämt dig för att skaffa larm så kan du känna dig trygg som väljer oss. Svenska Alarm är av polisen godkänd larminstallatör, innehar behörig ingenjör av inbrottslarm och är auktoriserad medlem i branschorganisationen Swelarm. Vi uppfyller med andra ord andras krav på installation, service och ekonomi.

Du får ett hemlarm med hög tillförlitlighet, våra hemlarm rekommenderas nämligen av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF) och är certifierade av Svenska Brand- och Säkerhetscertifiering (SBSC).

Nu är det bara installationen kvar. Den tar några timmar att göra men som sagt, lugn vi hjälper dig. Det enda du behöver göra är att boka en tid och att vara hemma när vår polisgodkända installatör kommer förbi. Placering och montering av larmutrustning genomförs alltid i samråd med dig som kund. Viktigast av allt så får du en pedagogisk genomgång av ditt nya hemlarm.

 

Dags att beställa.. det tar bara en minut att fylla i dina uppgifter så sköter vi resten!

 

 

Skaffa ett smart hemlarm med app

Använd formuläret nedan eller ring oss på 0770 – 112 060.
Maila gör du enklast hit info@SvenskaAlarm.se.

Jag vill ha mer information...

Ditt namn

Din adress

Postnummer och ort

Telefon/mobil

Din e-post

Meddelande


*Larmsystmet kan du använda många år framöver men du delbetalar
ditt ägandelarm under endast 60 månader. Finansiering sköts av
finansieringspartner och gällande finansieringsavgifter tillkommer.