Start eget och bli franchisetagare i säkerhetsbranschen - Svenska Alarm
  • Starta eget

    Säkra din exklusiva franchiseregion redan nu

Se mer

Bli Franchisetagare

Unik möjlighet att bli Franchisetagare i säkerhetsbranschen. Vi söker dig som vill starta eget med hjälp av Svenska Alarms starka varumärke och certifierade produkter.

Låt oss berätta mer

Vi svarar gärna på frågor och berättar mer om vårt franchisekoncept. Välj det du är intresserad av och fyll i dina uppgifter. Du förbinder dig givetvis inte till något.

Exklusiv region med egna kunder

Få en exklusiv region som Franchisetagare och tjäna pengar i ditt eget säkerhetsbolag.

Att kopiera framgång är smart

Ta del av ett bevisat affärskoncept. Inga krav på förkunskaper från säkerhetsbranschen. Bli franchisetagare så får du utbildning och hjälp för att lyckas.

Det är din rättighet att nyttja ett starkt varumärke

Dra nytta av ett certifierat larmbolag med populära, smarta produkter och ett starkt varumärke. Bli Franchisetagare och ta del av Svenska Alarms marknadsföring och inkommande kundförfrågningar.

franchise starta eget med svenska alarm

Fördelarna med franchise hos Svenska Alarm

Svenska Alarm har en bevisad affärsmodell och ett tryggt franchisekoncept. Du får utbildning och stöttning i ditt företagande. Du får ta del av Svenska Alarms certifieringar och framgångsrika koncept för försäljning av smarta larm.

Unik möjlighet att bli Franchisetagare

Det är nu möjlighet finns för dig att starta ett eget bolag med hjälp av Svenska Alarm franchisekoncept. Gynnsamma samarbetsvillkor ger dig de bästa förutsättningarna.

Låt oss berätta mer

Vi svarar gärna på frågor och berättar mer om vårt franchisekoncept. Välj det du är intresserad av och fyll i dina uppgifter. Du förbinder dig givetvis inte till något.

Vanliga frågor och svar

Varför söker ni franchisetagare?
– Larmmarknaden växer och antalet kunder som hör av sig och är intresserade av larm ökar. Vi behöver entreprenörer med lokal närvaro som kan ta hand om kundförfrågningarna.

Hur vet jag om en region är upptagen?
– En region är exklusiv och det kan bara finnas en franchisetagare på en ort. Hör därför av dig till oss så snabbt som möjligt så kan vi berätta vilka regioner som finns lediga.

Vad innebär det att ta del av varumärket Svenska Alarm?
– Svenska Alarm har tusentals nöjda kunder och och bra omdömen i tester. Det gör att nya kunder enkelt kan hitta till dig.

Hur startar jag mitt bolag?
– Vi hjälper dig att komma igång. Du behöver inte ha någon tidigare kunskap kring att starta och driva bolag. Företagskunskap ingår i franchiseutbildningen.

Kan jag sälja min verksamhet?
– Ja. Många framgångsrika bolag säljs vidare. Du säljer bolaget och den värdeutveckling som genererats blir din privata vinst.

Gör som 23,865 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev