Tjuvlarm som effektivt avskräcker - Svenska Alarm

Tjuvlarm

Tjuvlarm är en typ av larmsystem som kan användas för att skydda dig. Larm förhindrar inbrott och brand samt skador på grund av vattenläckage. Ett tjuvlarm ger bra skydd och våra är trådlösa så du slipper massa onödiga kabeldragningar.

 

 

köp godkänt tjuvlarm från svenska alarm

 

Tjuvlarm skyddar mot inbrott

— Det finns en föreställning om att villainbrott är ett sommarfenomen, säger Färnström, men statistiken visar att det anmäls betydligt fler villainbrott under hösten.

Antalet anmälda bostadsinbrott ökade till cirka 9 510, vilket är 15 procent fler än samma period föregående år. Lägenhetsinbrotten ökade med 2 procent medan villainbrotten ökade med 27 procent. — Det har anmälts fler villainbrott under det första halvåret 2011 jämfört med i fjol, men det ligger inom de upp- och nedgångar vi har sett de senaste tio åren, säger Anton Färnström, statistiker på Brå.

Det anmäls färre villainbrott under sommaren. De allra flesta villainbrott sker istället under höstmånaderna. Under 2010 anmäldes det nästan 60 procent fler villainbrott under oktober till december jämfört med juni till augusti. Det bästa du kan göra är att skaffa ett tjuvlarm som skyddar mot inbrott.

 

Godkänt tjuvlarm

Ett inbrott i ditt hem och företag kan ge upphov till förluster såväl genom tillgrepp av värdesaker som genom skadegörelse på byggnad och inredning. Brand eller rökutveckling kan ge upphov till stor förstörelse och även risk för liv och hälsa. Vattenskador tar lång tid att sanera och kan leda till stora följdproblem i en bostad. Detta kan du undvika med hjälp av ett godkänt hemlarm.

Publicerad

Kameralarm

5 kommentarer

 1. Marcella Rush skriver:

  Förutom ökningen av villainbrott noterar If en ökning av inbrott i lägenheter, i källare och på vindar.

  • ugglan skriver:

   Du har en bra poäng där Marcella. Och det finns sätt att förebygga inbrott även i lägenheter, källare och vindar. Smarta larm och bra lås är en första åtgärd.

 2. […] Hos Svenska Alarm behöver du inte välja. Alla våra larm, hemlarm och företagslarm, har brandlarm som standard, du får det på köpet. Ett nytt smart hemlarm styrs enkelt med en app. Våra installatörer hjälper dig att ta ner appen, installera den så du själv behöver bara höra av dig till oss så hjälper vi dig med att installera ett nytt tjuvlarm. […]

 3. […] har du chans att vinna ett tjuvlarm (värde 9500 kr!). Tävlingen är enkel att delta i och det gör du direkt här på […]

 4. […] har du chans att vinna ett tjuvlarm (värde 9500 kr!). Tävlingen är enkel att delta i och det gör du direkt här på […]

Gör som 23,794 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev