Beställ idag - installation imorgon - Svenska Alarm Beställ idag - installation imorgon - Svenska Alarm
Våra produkter för hemmet

Ett uppkopplat larm som ger dig full kontroll över ditt hem. Med vår smarta app håller dig ständigt uppdaterad.

Kamerabevakning med högupplösta kameror som streamar live-video till din app.

Rökdetektorer som pratar med varandra ger ett effektivt skydd vid brand.

För dig som redan har utrustningen och vill ansluta till larmtjänst.

Batterier, brickor och andra tillbehör beställer du enkelt i vår webbutik.

Kom igång!

Räkna ut hur mycket pengar du kan spara genom att äga ditt larm. Allt du behöver göra är att svara på fyra enkla frågor!

Träffa några av alla våra nöjda kunder.

Redo för ett nytt larm?

Fyll i ditt telefonnummer för prisförslag. Någon av våra trevliga medarbetare återkommer till dig inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Våra produkter för företag

Ett uppkopplat larm som ger dig full kontroll över din arbetsplats. Med vår smarta app håller du dig ständigt uppdaterad.

Kamerabevakning med högupplösta kameror som streamar live-video till din app.

Ett portabelt larm som är perfekt för byggarbetsplatser och evenemang.

För dig som redan har utrustningen och vill ansluta till larmtjänst.

Batterier, brickor och andra tillbehör beställer du enkelt i vår webbutik.

Kom igång!

Räkna ut hur mycket pengar du kan spara genom att äga ditt larm. Allt du behöver göra är att svara på fyra enkla frågor!

Redo för ett nytt larm?​

Fyll i ditt telefonnummer för prisförslag. Någon av våra trevliga medarbetare återkommer till dig inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Svenska Alarm

Den nya generationens larmbolag.

Vi tar hand om allt ifrån uppsägning och nedmontering av ditt gamla larm till installation och driftsättning av ditt nya.

Vi tar hand om allt ifrån uppsägning och nedmontering av ditt gamla larm till installation och driftsättning av ditt nya.

Vi tar hand om allt ifrån uppsägning och nedmontering av ditt gamla larm till installation och driftsättning av ditt nya.

Bli en del av Svenska Alarm.

Senaste nytt

Beställ idag – installation imorgon

När du köper ett larmsystem från Svenska Alarm blir du en stolt ägare till ett eget larm. Du betalar enligt en smart prismodell som är ekonomiskt fördelaktigt på lång sikt. För Svenska Alarm är din säkerhet, både idag och imorgon, vår främsta uppgift vilket vi tar på största allvar. Det är vårt trygghetslöfte till dig!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Beställ och boka tid direkt

När du beställer bokar vi en tid för installation som passar dig, oftast redan nästa dag. Vi genomför även installationer på kvällar och helger. Våra installatörer verkar i hela landet förutom några få avlägsna platser, kontakta en av våra säljare för mer information.

 

Leverans och montering

Vår installatör kommer ut och installerar alla larmets komponenter åt dig. I ett grundpaket ingår vanligtvis centralapparat, inomhussiren, GSM för säker larmöverföring, rökdetektor, magnetkontakt, extern knappsats, extern inomhussiren i rökdetektorn, kameradetektor, larmdekaler och larmskylt. Larminstallationen genomförs i samråd med dig som kund och oavsett hur många komponenter ditt hem behöver så gör vi klart hela installationen. Varje hem eller arbetsplats är unik och kräver en anpassad säkerhetslösning.

 

Personlig genomgång

I samband med installationen får du en pedagogisk genomgång av ditt nya larms smarta funktioner. Du får också en manual så att du i lugn och ro kan läsa på, dessutom finns den i digitalt format på Svenska Alarms hemsida. Våra duktiga medarbetare på kundservice hjälper dig om du har fler frågor.

Beställ hemlarm

Vi erbjuder inte bara ett av marknadens mest effektiva skydd, med vår unika prismodell äger du din utrustning och väljer den betalningsmodell som passar dig bäst.

Certifiering skapar trygghet

Svenska Alarm har välutbildade installatörer/ingenjörer som uppfyller branschorganisationens SäkerhetsBranschens krav på service, är av SBSC certifierad anläggarfirma och av Polisen godkänd larminstallatör. Alla installationer kontrolleras av en av våra SBSC behöriga ingenjörer.
Du kan alltid lita på att en installation av Svenska Alarm blir rätt gjord och att utrustningen fungerar – det är vårt löfte till dig.

 

Vanliga frågor och svar – privatperson

 

Hur lång tid tar installationen?

Två till fyra timmar.

 

Tar installatören med sig alla komponenter till installationstillfället?

Ja. Du slipper med andra ord att hämta ut ett paket på posten.

 

Kan jag köpa mer utrustning av installatören på plats?

Ja, våra installatörer har alltid med sig extra komponenter om man behöver göra kompletteringar eller anpassningar. Vårt mål är alltid att skapa det bästa skyddet för just dig.

 

Går installatören igenom hur allt fungerar?

Ja, när installationen är genomförd går vi igenom alla larmkomponenter och funktioner, så du känner dig helt trygg med ditt nya hemlarm. Har du frågor i samband med installationen så svarar vi självklart på dem!

 

Hjälper installatören mig med hur appen fungerar?

Ja, vår installatör hjälper dig ladda ner, installera och går igenom appens alla funktioner. Självklart är de utbildade för både Android och IOS, Apples operativsystem.

 

Måste jag vara hemma/på plats?

Någon måste vara på plats för att ta emot installatören och vara med när installationen avslutas för att gå igenom larmets alla funktioner och hur appen fungerar. Under tiden som installationen sker behöver du alltså inte närvara.
Den som tar emot installatören måste vara över 18 år.

 

Behöver jag förbereda något innan installatören kommer?

Nej, vi sköter allt på plats.

 

Hur vet jag att installatören kommer från Svenska Alarm?

Alla har profilkläder från Svenska Alarm, tillsammans med ett väl synligt ID06-kort. De kan också uppvisa giltig legitimation, och kommer på en i förväg bokad tid.

I vissa undantagsfall, på avlägsna platser eller när vi har många installationer, anlitar vi externa installatörer. De har genomgått samma gedigna utbildning som Svenska Alarms egna installatörer och kan visa upp giltig legitimation.

 

Jag kan bara ta emot installatören på helger, går det att lösa?

Ja, vi hittar alltid en tid som passar dig bäst.

 

Är det du som försäljare som kommer och installerar larmet?

Nej, det gör en av våra utbildade installatörer.

 

Jag har redan ett larm, vad gör jag med det?

Om du hyr ditt larm från någon annan larmleverantör hjälper vi dig att på plats avsluta det gamla avtalet, skruva ner larmsystemet och lägga i en låda. Om du själv vill avsluta den tidigare larmtjänsten går det såklart också bra. Vi löser allt – trygghet ska vara enkelt.

 

Var ska jag sätta centralapparaten?

Den ska sitta dold och i en larmad zon. Installatören hjälper dig att välja rätt plats.

 

Vad gör jag om larmet inte fungerar för att mitt hus är för stort?

Alla Svenska Alarms larmsystem är trådlösa och kommunicerar mellan detektorerna. Vårt moderna system har extra stark signal som passerar genom även tjocka betongväggar och längre avstånd. Når signalen ändå inte fram använder vi oss av signalförstärkare. Så även om du har ett väldigt stort hus eller tjocka betongväggar så löser vi installationen. Självklart testar vi också larmet innan vi åker, så allt fungerar felfritt.

Skulle larmet mot förmodan inte fungera behöver du självklart inte betala någonting, varken för larmpaket eller installation.

 

Jag har husdjur, kan jag fortfarande ha larm?

Absolut. Våra installatörer skapar anpassade lösningar för dig, din familj och dina husdjur. Oavsett om du har en stor hund, fågel eller boaorm – vi hjälper dig.

 

Behöver varje enhet anslutas till en strömkälla?

Nej, larmet är trådlöst och går på batteri. Detta säkerställer en smidig installation vilket gör minimal åverkan på byggnaden. Batteriet räcker vanligtvis i cirka fem år, livslängden varierar beroende på exempelvis temperatur eller hur ofta komponenten används.

 

Vilken elfirma anlitar ni för installationen?

Ingen, det behövs ingen elfirma då alla komponenter drivs av batterier.

 

Kan jag byta batteri på mina komponenter själv?

Ja, och vi hjälper dig gärna. Antingen kan du köpa ett batteri själv i affären eller vår webb-butik, kontakta oss så skickar vi ut ett nytt, eller så kommer en av våra installatörer till dig och gör bytet. När batteriet börjar ta slut får du en varning i god tid på din centralenhet. Här kan du läsa mer om batteribyte.

 

Min vän vill också ha ett larm, får jag någon rabatt?

Ja, vi erbjuder en så kallad värvningsrabatt. Efter att du rekommenderat din vän så ringer vi upp denne och när de sagt ja så drar vi av 500 kronor på din nästa faktura. Du kan läsa mer om att värva en vän här.

 

Vanliga frågor och svar – företag

 

Måste jag som firmatecknare på företaget ta emot installatören?

Nej, det kan vara en person som ni i förväg meddelat Svenska Alarm är behörig. Avtalet, som skrivs i samband med installationen, är digitalt och kan skrivas på distans med mobilt bank-id.

 

Kan en installation genomföras när det är personal och kunder på plats?

Ja, däremot måste lokalen utrymmas när företagslarmet testkörs. Detta kan ta uppemot en halvtimme och kan med fördel göras på exempelvis lunch- eller fikarasten.

 

Kan ni genomföra installationen efter kontorstid?

Absolut, vi bokar en tid som passar er bäst. Kontaktpersonen på företaget måste dock vara med på plats vid installationen.

 

Hur fungerar larmväskan?

Svenska Alarms larmväska är anpassad för exempelvis byggarbetsplatser och är lätt att ta med och installera. Väskan är förprogrammerad av oss och när du ska sätta upp kameradetektorn hjälper vi dig via telefon.

familj_hemlarm
Värde 6 300 kr

Erbjudandet gäller vid köp av ett nytt larm t.o.m. 29 februari.

Superkampanj

Larmtjänst på köpet i 3 år

Uppkoppling mot larmcentral, fria utryckningar och väktare redo – allt detta ingår i vår trygga larmtjänst och finns tillgängligt blott ett klick bort i vår app. Nu erbjuds du en unik chans att få tillgång till allt detta helt gratis under hela 36 månader.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Du kan också nå oss direkt via chatt, e-post eller telefon.

vaktare nu svenska alarm
Värde 7 020 kr

Erbjudandet gäller vid köp av ett nytt larm t.o.m. 29 februari.

Superkampanj

Larmtjänst på köpet i 3 år

Uppkoppling mot larmcentral, fria utryckningar och väktare redo – allt detta ingår i vår trygga larmtjänst och finns tillgängligt blott ett klick bort i vår app. Nu erbjuds du en unik chans att få tillgång till allt detta helt gratis under hela 36 månader.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Du kan också nå oss direkt via chatt, e-post eller telefon.

Kom igång med kamera-bevakning på ett kick!

Fyll i ditt telefonnummer för prisförslag. Någon av våra trevliga medarbetare återkommer till dig inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Du kan också nå oss direkt via chatt, e-post eller telefon.

Kom igång på ett kick!

Fyll i ditt telefonnummer för prisförslag. Någon av våra trevliga medarbetare återkommer till dig inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Du kan också nå oss direkt via chatt, e-post eller telefon.