Bäst i test - jämförelse av Hemlarm och Villalarm
  • HUR BRA ÄR SVENSKA ALARM?

    Läs vår pris och funktionsjämförelse.

Se mer

Jämförelser och bäst i test Villalarm och Hemlarm

Vi har sammanställt information om några av de stora larmbolagen som vi presenterar nedan. I botten av sidan hittar du även andra jämförelser och bäst i test för villalarm och hemlarm. Trots att man inte får installationen utförd av alla bolagen i jämförelsen, något man dock får av oss, så är vi billigast på både 10 och 20 års sikt. Man sparar nästan 50 000kr på att välja oss istället för den dyraste leverantören i jämförelsen sett till 20 år. Främsta orsaken till det bättre priset på hemlarm och villalarm är att du äger larmet och efter att du betalar en förhöjd månadsavgift blir kostnaden endast 145 kr/mån (för själva larmtjänsten). För alla larm måste man byta ut batterierna vilket kostar 100-300kr/år. Hos oss kostar batteriet endast 100kr/år samtidigt som det är standardbatterier vilket innebär att det är lätt för dig att själva byta ut dem. Välkommen att läsa mer om vår jämförelse nedan, vilket larm tycker du är bäst?

I detta bäst i test jämför vi olika villalarm och hemlarm

Spar dyrbar tid med närmsta väktare

Något annat som sticker ut hos oss är att vi använder oss av närmsta väktare. Istället för att luta sig till ett visst bevakningsbolag, vars väktare kan vara långt borta, så använder Svenska Alarm sig av den väktare som är närmst, något som spar dyrbara sekunder, skapar större trygghet. Vi menar att en tjuv av den anledning hellre går på ett hus med ett annat larm där uttryckningen tar längre tid. Även om en de flesta inbrott sker i hem utan larm.

Övrigt för villalarm och hemlarm

Alla förutom Securitas erbjuder en kamera. Det är bara Svenska Alarm ger  användaren bilderna direkt i mobilen vilket gör att du kan se hur hemmet ser ut. En mobilapp finns i alla larmen och med den kan man kan sätta på och stänga av larmet på distans och alla förutom Falck erbjuder trygghetslarm som används av äldre för att larma anhöriga vid akut behov av hjälp.

En annan bra sak med vårt larm är att du vid uttryckningar får live kamera- och bilduppdateringar. På så vis kan du själv se vad som händer och t.ex. avbryta uttryckningen om du ser att det är en anhörig som befinner sig i huset.
Det finns utomhussiren och utomhuskamera som extraval till vårt larm. Utomhussirenen gör att larmet hörs mycket mer och skrämmer iväg tjuven ytterligare och med utomhuskameran kan du även se vad som försiggår på utsidan. Till sist är en annan bonus med att välja ett hemlarm från oss att om du flyttar så tar du enkelt med dig larmet, givetvis hjälper vi dig om du vill!

Vem som är bäst i test för villalarm och hemlarm får du själv avgöra. Vi själva tycker vi är ett riktigt bra val då vårt erbjudande har unika fördelar som bilder till mobil och att du får absolut lägst månadskostnad när du betalt hårdvaran, det gör larmet billigare på sikt.

Att närmst väktare rycker bidrar till snabbare utryckning

Låt oss kontakta dig

Vi svarar gärna på frågor och berättar mer om vår jämförelse. Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt på det sätt du själv föredrar. Du förbinder dig givetvis inte att köpa något.

Jämförelser och bäst i test

För att du ska bilda dig en bra uppfattning av vilket villalarm och hemlarm som är bäst finns det flera jämförelser och bäst i test  samt information om larm du kan titta på. Här är några vi rekommenderar:

Branschorganisationen Säkerhetsbranschens hemsida, där gjordes en sökning på godkända medlemmar 2016-09-02 – http://www.sakerhetsbranschen.se/medlemmar/

Certifierad anläggarfirma som rekommenderas av SSF Stöldskyddsföreningen, där gjordes en sökning för kategorin inbrottslarm 2016-09-02 –  https://www.stoldskyddsforeningen.se/privat/sok-godkanda-produkter-och-foretag/

Larmbolag som erbjuder certifierad larmutrustning är kontrollerad på Svensk Brand- och Säkerhetscertifierings hemsida 2016-09-02 – http://www.sbsc.se/sok-certifikat/

 

 

*I denna jämförelse och bäst i test har informationen hämtats av oss utifrån larmkollen.se, företagens egna hemsidor samt i kontakt med larmbolagen under 2016-2017 och utgår ifrån att man köper vårt larm kontant för 13 806kr. Det går också att dela upp betalningen på upp till 72 månader. Då kostar det 269kr/månad inklusive finansieringsavgiften på 35kr/månad. Vi har jämfört totalpriset utifrån hur mycket dyrare eller billigare vårt larm är jämfört med de övriga. T.ex. kostar Sector Alarm på 10 år 15 914kr mer än vad vårt smarta larm kostar. Batterikostnaden ingår ej i beräkningarna av totalkostnaden.

Gör som 23,859 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev