Inbrottslarm för ett tryggare liv och företagande - Svenska Alarm

Se mer

Inbrottslarm i framkant – för en tryggare tillvaro

Värderar du känslan av trygghet och säkerhet i ditt hem, din arbetsplats eller där du vistas? Är det viktigt att inbrottslarmet, villalarmet och hemlarmet fungerar, att det är godkänt och faktiskt gör nytta?

Då är vi på Svenska Alarm helt rätt val, oavsett om du är privatperson eller företag; framtidens inbrottslarm är här.

Inbrottslarm med kamera och app

Vårt inbrottslarm är mer än bara ett larm. Som standard ingår det en rökdetektor som skyddar mot brand likt en brandvarnare. Våra rökdetektorer är smarta och kopplas ihop med ditt inbrottslarm. På det sättet pratar de med varandra och vid händelse av brandlarm så tjuter både rökdetektorn och den inbyggda sirenen i larmet.

Ni får ett bra skydd till en bra peng.

 

 

  • Vid inbrottslarm skickas bilden direkt till din telefon
  • Med ett knapptryck kan du välja åtgärd direkt i din telefon
  • Får full kontroll över ditt hem när du äger och kontrollerar bilderna
Du sköter vårt inbrottslarm enkelt med vår app

Vi arbetar endast med godkända och certifierade inbrottslarm.

Hos Svenska Alarm är vi noggranna med att våra säkerhetslösningar och inbrottslarm håller hög kvalitet och är uppdaterade. Därför arbetar vi endast med godkända inbrottslarm och villalarm, rekommenderade av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF). Alla inbrottslarm vi tillhandahåller har dessutom en Svenska Brand och Säkerhetscertifiering (SBSC) – allt för att du ska få en tryggare tillvaro och ett inbrottslarm som verkligen fungerar.

Våra inbrottslarm har kamera- och rökdetektor – som standard.

Det kan vara farligt att inte själv veta om varför ett inbrottslarm har gått av. Du kan överrumplas av inbrottstjuven på väg hem från jobbet, eller öppna dörren till farlig rök. För att du ska känna dig trygg ingår det därför alltid en rök- och kameradetektor hos oss, som kommunicerar med ditt larm – och din telefon.

Vid händelse av brand

>Våra larm är högteknologiska och är så pass smarta att de samarbetar med varandra. Rökdetektorerna kopplas ihop smidigt med ditt inbrottslarm och vid minsta tecken på brand tjuter både rökdetektorn och den inbyggda sirenen i larmet, vilket gör faran omöjlig att missa.

Våra säkerhetslösningar är moderna och i framkant.

Inbrottstjuvarna utvecklar ständigt sin teknik – men lyckligtvis gör våra säkerhetslösningar det också. Tack vare den smarta kameradetektorn och den moderna teknik som nu finns på marknaden kan våra inbrottslarm vid händelse av fara skicka bilder direkt till din smartphone. På så sätt kan du själv avgöra om det är falskt alarm – och då avbryta väktaruttryckningen – eller spara viktiga minuter och undvika onödiga faror. Det krävs inte heller särskilt mycket av dig som kund, utan all funktion hanteras direkt i telefonen med bara några enkla knapptryck.

Såhär enkelt samarbetar inbrottslarmet med din telefon:

  • Vid inbrottslarm skickas bilden direkt till din telefon
  • Med ett knapptryck kan du direkt välja åtgärd utan att själv behöva vara på plats
  • Alla bilder ägs och kontrolleras av dig. Du får på så sätt full kontroll över ditt hem eller företag, utan krångel.

Det bästa av allt – vi har nöjda kunder.

För oss på Svenska Alarm är du och dina behov alltid i fokus. Svenska Alarm är mer än bara experter och våra inbrottslarm är mer än bara larm – vi som hjälper dig bryr oss och arbetar ständigt för din säkerhet.

Tror du oss inte? Fråga bara våra kunder.

Det stämmer, vi har nöjda kunder. Låt oss presentera några av dem som så snällt velat dela med sig av sina värmande ord.

Intresserad?

Privatperson – klicka och läs mer om hemlarm
Företag – Klicka och läs mer om företagslarm

Gör som 23,859 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev