Se mer

 • Fast Lön
 • Säljutbildning
 • Snabb Karriär
Skicka CV

Jobba hos Svenska Alarm

Det är nu vi tar klivet och expanderar. Vi söker nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Har du ambitionen har vi jobbet.

#SvenskaAlarmSucce

Lediga tjänster

Hos oss får du

Antal anställda på jobb
jobb med bonusar
jobb med kunder i södra Sverige
säljutbildning i tjänst

”Ett perfekt larm för mig och husdjuren”

Läs mer

Utdrag ur belastningsregistret

Läs mer

Vill du göra Helsingborg tryggare

Läs mer

”Ett perfekt larm för mig och husdjuren”

Tove Sjövall bor i en villa på landet med sin hund och två katter, trygg med Svenska Alarms smarta larmlösning. Anledningen att hon valt just Svenska Alarm: billigast på marknaden och den personliga servicen.

– Jag kunde spara en hel del pengar genom att byta till Svenska Alarm. Att jag äger min egen utrustning är ett stort plus. Men det bästa är att jag är mer än bara en kund i mängden, jag får ett fantastiskt bemötande och service, säger Tove Sjövall.

Tove har ett husdjursanpassat hemlarm med bland annat kameradetektor, magnetkontakt för dörr och fönster samt rökdetektor. Det går också att aktivera ett skalskydd där endast fönster och dörrar larmas vilket är bra exempelvis när man sover eller som Tove har husdjur.

– Det är en stor fördel att larmet fungerar bra med mina husdjur, det är verkligen smidigt och anpassat för oss med hundar eller katter i hemmet.

Larmet är kopplat till Svenska Alarms app där Tove bland annat kan se vad som händer vid larmenheterna och aktivera eller avaktivera larmet om det behövs.

– Att jag kan se allt direkt i mobilen är väldigt bra, jag känner verkligen kontroll.

Utdrag ur belastningsregistret

Här kan du ladda ner blanketten för att göra ett utdrag ur belastningsregistret. Blanketten är gratis och Rikspolisen tar inte ut någon avgift för utdraget. Att arbeta på Svenska Alarm (här finns lediga jobb) förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Klicka här för att ladda ner blanketten utdrag ur belastningsregistret.

Tänk på att brevet med utdraget ur belastningsregistret alltid ska lämnas oöppnat och till ansvarig person på Svenska Alarm. Fler tips hittar du här nedanför.

utdrag ur belastningsregistret

 

Så här gör du:

 1. Ladda ner blanketten.
 2. Skriv ut blanketten.
 3. Fyll i dina uppgifter på blanketten.
 4. Posta blanketten till:
  Rikspolisstyrelsen
  Box 757
  981 27 Kiruna
 5. Du kan också skanna brevet och skicka med e-post till:
  registerutdrag@polisen.se
 6. Det tar ca två veckor att få svarsbrevet.
 7. Öppna INTE brevet.
 8. Lämna brevet oöppnat till din arbetsgivare.

 

Utdrag ur belastningsregistret

Vill du också veta om du är prickfri hos polisen? Många pratar om brottsregister, polisregister, polisregisterutdrag och straffregister för att hitta blanketter för utdrag. När du söker på polisens hemsida eller talar med polisen är belastningsregistret begreppet som används.

Ett utdrag ur belastningsregistret är giltigt i ungefär ett års tid. Svenska Alarm kräver alltid in oöppnade kuvert för att säkerställa att utdraget är giltigt. Inför din intervju är det till din fördel om du redan har beställt, och tar med dig ditt utdrag.

 

När försvinner min prick i polisens register?

Du som har blivit straffad kommer in i registret. Polisen gallrar sedan bort uppgifterna så att de kommer inte att ligga kvar där för resten av ditt liv. Beroende på brottets karaktär kommer pricken att finnas kvar under olika lång tid. Som längst finns uppgifterna kvar i 20 år. Som kortast finns de kvar i tre år innan de plockas bort.

 

Vad syns i ett utdrag ur belastningsregistret

Ett brott som inte leder till en dom hamnar inte i belastningsregistret. Det samma gäller vid friande dom i första instans. Skulle du bli dömd i första instans men senare bli friad i en högre distans så försvinner uppgifterna först efter det att domen ägt laga kraft, alltså först efter det att domen blivit officiellt registrerad.

Vill du göra Helsingborg tryggare

Efter en starkt period rivstartar vi den här månaden genom att öppna ett nytt kontor i Helsingborg – staden där allt började för sex år sedan. Med hjälp av Sveriges kanske trevligaste säkerhetsrådgivare och smarta hemlarm är vår ambition att göra Sundets pärla till en ännu tryggare plats att bo på. Nu hoppas vi du vill vara med!

 

Vill du göra Helsingborg tryggare

 

För att möta efterfrågan har bolaget beslutat att öppna ännu ett kontor i Skåne och söker nu med ljus och lykta efter nya duktiga medarbetare som vill vara med och bygga upp det nya säljkontoret. Vi kommer att behöva ytterligare två säljare då vår nya säljchef tillträder i nästa månad.

 

Jobba i Helsingborg

Som säkerhetsrådgivare är du en nyckelperson på vårt kontor i Helsingborg. Du ges stor frihet, får en gedigen säljutbildning och blir en viktig del i vår fortsatta expansion. Din roll blir att söka upp nya kunder med eller utan befintliga larm och presentera vår fantastiska säkerhetslösning och sen sälja in det på rätt sätt till familjerna som är i behov att det.  Du blir hela tiden uppbackad av din säljchef samt övriga ledare i organisationen där alla har lång erfarenhet av försäljning. Många av oss har tidigare haft din roll och kan därför ge många konkreta råd på vägen.

 

 

Vi letar efter en person som:

– är drivande och initiativtagande

– gillar högt tempo och blir rastlös om bollarna i luften är för få

– är en utpräglad vinnarskalle som älskar att vinna

– vill förändras och lära dig ”språket” sälj

– är likeable och trivs i mötet med människor

 

Vi erbjuder dig:

Steg 1  Säljutbildning för framgångsrik hantering av kunder.

Steg 2. Stora karriärmöjligheter enligt vår internrekryteringspolicy.

Steg 3. En positiv miljö med kollegor som vill se dig lyckas.

Steg 4. Inspirerande ledare som har varit i samma situation som dig.

Steg 5. Du kan tjäna riktigt bra med pengar.

 

Vill du göra Helsingborg tryggare

Du kan bli en av oss. Svenska Alarm har vuxit snabbt de senaste åren. Marknaden för smarta larm växer kraftigt. Många personer i Helsingborg hör av sig och vill veta mer om våra produkter. Ansök redan idag!

Kristianstad – nu öppnar vi nytt kontor

Läs mer

Mitt Företag – Christofer på finalplats i Småföretagarnas favorit

Läs mer

Årets Näringslivsrookie Christofer Eriksson

Läs mer

Kristianstad – nu öppnar vi nytt kontor

Vi söker personal till vårt kontor i Kristianstad. För att möta den stora efterfrågan på våra larmprodukter öppnar vi nu ett nytt kontor i Kristianstad där sex nya medarbetare kommer förse sydöstra Skåne med produkter och tjänster inom hemsäkerhet.

 

Kristianstad - nu öppnar vi nytt kontor

 

Kristianstad – nu öppnar vi nytt kontor

På Industrigatan 50 i Kristianstads kommun ansvarar Niclas Fredholm för det taggade säljteamet. Niclas har varit hos oss i snart ett år och är en uppkastad medarbetare. För att komplettera hans tidigare erfarenheter har han praktiskt arbetat med försäljning. Lärt sig produktpresentation och behovsanalys. Svenska Alarm erbjuder alla säljare en komplett utbildning i försäljningens grunder. Det är en utmärkt intern säljutbildning som är väldigt uppskattad.

– Att först lära sig alla aspekter av försäljning och marknadsföring och att sedan få  möjligheten att coacha andra människor känns väldigt inspirerande, säger Niclas som redan har börjat se sig om efter framtida stjärnsäljare.

 

På det fullutrustade kontoret i Kristianstad finns det både konferensrum, kök och toalett. Det ska vara kul att gå till jobbet. Kunder som är intresserade av våra produkter besöker vi. Företagsbilen fungerar bra för att ta oss till och från kunderna. För att organisera all personal finns det en säljchef och Teamledare.

 

Är du vår nya stjärnsäljare?

Om du kan bocka av  påståendena nedan har du chans att bli en i teamet!

– Jag är positiv

– Jag är öppen för att lära mig nya saker

– Jag gillar att utmana mig själv

– Jag är en utpräglad problemlösare

– Jag brinner för att hjälpa människor till en tryggare vardag

 

Välkommen in med din ansökan idag!

Det är ett växande säljteam som behöver fler drivna säljare. Vi letar efter blivande stjärnsäljare som förstår vikten av att hjälpa kunden. Kunden ska alltid sättas i främsta ledet. Hjälper man kunden säljer man. Det är så försäljning fungerar. För dig som vill lära dig mer om försäljningsteknik och utvecklas i ett härligt team, hör av dig till oss idag!

Mitt Företag – Christofer på finalplats i Småföretagarnas favorit

Det är en spännande dag och nomineringen till utmärkelsen Småföretagarnas favorit är stort i sig, än större att gå till final i Malmö och då förstår vi Liv Cardells lycka som vann, stort grattis till dig från oss.

 

Mitt Företag - Christofer på finalplats i Småföretagarnas favorit

 

 

Mitt Företag – Vd på Svenska Alarm på finalplats

Christofer Eriksson är en av grundarna till Svenska Alarm och arbetar som Vd. ”Varje dag går man upp och möts av problem, och som en av experttalarna Johannes Hansen sade så var ju det en av anledningarna till starten av Svenska Alarm. Vi vill göra det bättre än våra konkurrenter, vi som alla andra gör ibland fel men istället för att undvika problemet löser vi dem. Vårt kundfokus har vi haft från början och utan alla våra kompetenta medarbetare hade vi aldrig varit där vi är idag” säger Christofer Eriksson som nyligen tagit in den nionde anställda och söker fler duktiga medarbetare – sök här!

Årets Näringslivsrookie Christofer Eriksson

För att uppmärksamma det entreprenörskap som på ett positivt sätt främjar näringslivet har Christofer Eriksson blivit nominerad till årets Näringslivsrookie. Det är ytterligare ett bevis på att vi tillsammans på Svenska Alarm gör något nytt och uppskattat i en bransch som annars kan uppfattas som lite trist och tråkig. Vill du jobba med Christofer, kan du läsa mer här!

 

Årets Näringslivsrookie Christofer Eriksson

 

Årets Näringslivsrookie i Malmö

Det är femte året i rad som priset årets näringslivsrookie delas ut. Konkurrensen är hård och de andra nominerade är webb-konsult Adam Gerthel på Odd Hill och de två Nathalie Lameri och Imad Ibrahim som har en t-shirt-automat i varumärket Universal Pixel.

För att kvalificera sig till priset krävs att personen är en Malmöföretagare under 30 år. Kriterier som ska uppfyllas är att vara nyskapande, bidragit till en förnyelse av näringslivet i Malmö eller åstadkommit något som sticker ut – vilt vågat och känns fräscht.

 

Vinnaren av årets Näringslivsrookie kåras

Vinnarna utses på Malmö Näringslivsgala som går av stapeln den 11 februari 2013. Prisutdelningen sker på Malmö Opera och då får vi även veta vem som blir ”årets Näringslivsrookie” respektive ”Årets jobbkomet i Malmö” samt vem som får Region Skånes pris ”Synnerliga insatser för Skånes utveckling”.

 

Uppdatering 2013-02-11 Vinnarna i tävlingen blev Nathalie Lameri och Imad Ibrahim på Universal Pixel. Stort grattis från oss på Svenska Alarm och all lycka till med er verksamhet framöver!

Visa fler inlägg

Vd Christofer Eriksson

Läs mer

Inspirerande medarbetare

Läs mer

Teamledare

Läs mer

Vd Christofer Eriksson

Från första April 2012 är Christofer Eriksson verkställande direktör på Svenska Alarm. Som medgrundare av bolaget har Christofer varit med och byggt upp verksamheten, steget in i Vd-rollen kommer som en naturlig del i utvecklingen.
Vd Christofer Eriksson

 

Christofer – en uppskattad ledare

Under 2011 blev Christofer nominerad som en av de mest inspirerande medarbetarna, utnämnd av Sveriges ledande talangnätverk 4 potentials. Som ny Vd på Svenska Alarm kommer han att få möjlighet att arbeta vidare med att inspirera allt fler personer (sugen, läs mer om att jobba på Svenska Alarm)

 

christofer ny vd

 

Tre snabba frågor till Christofer:

Varför passar du som Vd på Svenska Alarm?
– Jag tror på det här bolagets framtid och vill vara med på den fantastiska resa som kommer att ske.

Vad är det bästa med att jobba på Svenska Alarm?
– Vi har kul och får möjlighet att jobba för nöjda kunder inom säkerhetsbranschen.

Vilket är ditt favorit tv-program?
– Lyxfällan, jag ska jobba för att hjälpa kunder att byta larm från dyra hyravtal så de sparar tusentals kronor.

Inspirerande medarbetare

Årets mest inspirerande medarbetare är en rikstäckande tävling med tusentals tävlande. Till final gick Svenska Alarms Vd Christofer Eriksson. Personlighet, ledarskap och utveckling av arbetsplatsen är alla viktiga bitar av att vara en inspirerande medarbetare.

 

Christofer jobbar med hemlarm, villalarm och inbrottslarm

VD Christofer Eriksson på scen

 

En ära att gå till final

Sveriges ledande talangnätverk, 4potentials, med över 2500 medlemmar höll i finalen. De 6 finalisterna fick inspirera på en galakväll på Fotografiska museet med Sveriges seniora talanger. Finalen gick av stapeln i Stockholm. Ett extra stort grattis till Martin Grauers som slutligen vann tävlingen.

– Det är en ära att gå till final. Det är klart att man ville vinna men bara att få gå till final och träffa alla dessa inspirerande människorna gör att jag kan bli än bättre på att inspirera mina fantastiska medarbetare på Svensk Alarm, säger Christofer Eriksson.

 

Om 4potentials

4potentials offers a mix of personal, professional and networking opportunities for each member. The business idea is to increase our members’ specific potential and do it together with them. 4potentials attract the best and are designated to make them even better.

 

Årets mest inspirerande medarbetare – om tävlingen

Flera tusen kollegor och medarbetare runt om i landet nominerade och röstade via Facebook på kandidater som de tyckte var inspirerande (totalt inkom det in 114.106 röster). Därefter tog talangnätverket, 4potentials, fram en lista på de 50 mest gillade kandidaterna.

Processen handlade i ett första steg om att fånga upp den lilla rösten. Alla skulle få göra sig hörda och säga vem de ansåg skulle gå vidare i tävlingen. Att det skulle komma in så många som över hundratusen rösten i tävlingen årets mest inspirerande medarbetare är ju otroligt.

Nästa steg var intervjuer. De utvalda fick ställas in för olika scenarier, berätta hur de löser en knivig situation på arbetsplatsen. Hur man motiverar en medarbetare i medgång och motgång. Att uppfattas som en inspirerande medarbetare är något många vill göra. Men att själv vara framgångsrik på sina arbetsuppgifter och att samtidigt motivera andra till att lyckas är en svår uppgift.

De sex finalisterna var de som övertygat i intervjuprocessen och gått tillslut nått finalen. På Stockholms fotografiska möttes finalisterna upp. Det var en ståtlig tillställning med mycket folk i publiken. Alla nyfikna på vilken ledare som skulle få det ärofyllda priset. På scen mötte de en jury och fick beskriva varför de är en inspirerande medarbetare.

 

Jobba på Svenska Alarm

Vill du få möjlighet att arbeta med hemlarm tillsammans med en av årets mest inspirerande medarbetare . Just nu söker Svenska Alarm fler medarbetare – sök ett ledigt jobb idag!

Teamledare

Tjänsten som Teamledare är ett jobb för dig som vill leda och driva försäljning i grupp. Svenska Alarm tror att framgångsrik försäljning skapas av ledare med stort driv och skön lagkänsla.

 

teamledare

 

 

Teamledare

En teamledare är en nyckelperson i vår säljorienterade organisation med högt i tak. Du får en ledande position och blir en viktig del i vår fortsatta expansion. Du kommer att jobba som teamledare med 6-8 säljare i ditt eget team. Du kommer att ansvara för utbildning, planering och resultat och blir uppbackad av personer med lång försäljningserfarenhet som tidigare varit i din situation. Du är säljare idag och vill ta nästa steg.

 

 

Dina personliga egenskaper

 1. När du talar lyssnar folk
 2. Du är drivande och iniativtagande
 3. Du gillar högt tempo och många bollar i luften
 4. Du är en vinnarskalle som älskar att vinna
 5. Du gillar att se din personal lyckas
 6. Du trivs i en ledande och coachande position med mycket ansvar
 7. Du är social och trivs i mötet med människor

 

Vi erbjuder dig

Steg 1 Ledarskapsutbildning för framgångsrik hantering av personal.

Steg 2. Stora möjligheter att växa inom företaget enligt vår internrekryteringspolicy.

Steg 3. En miljö med kollegor som vill se dig lyckas.

Steg 4. Inspirerande ledare som har varit i samma situation som dig.

Steg 5. Du kan tjäna riktigt bra med pengar.

 
Ge dig själv chansen till att ta nästa kliv i karriären. Ansök idag!

Sommarjobb

Läs mer

Säljchef

Läs mer

Praktik

Läs mer

Sommarjobb

Är du intresserad av ett sommarjobb? Vad sägs om ett sommarjobb som kan leda till en fast anställning. Många av våra framgångsrika säljare har en gång i tiden börjat sin karriär med söka ett sommarjobb hos oss.
sommarjobb

Du får utbildning

Utbildning sker på något av våra kontor. Vi arbetar alltid i team, du får också möjlighet att påverka din ersättning genom vårt generösa provisionssystem. Din säljcoach agerar personlig mentor. Det gör att du utan tidigare försäljningserfarenhet snabbt ska kunna utvecklas och bli en framgångsrik stjärnsäljare.

Sommarjobb med sovmorgon

Hos oss får du möjlighet att både sova ut och arbeta heltid. Det är alltså inte lata personer vi söker, snarare personer som kan leverera när så krävs. Arbeta sena kvällar och stanna kvar på fältet tills din budget är uppfylld.

 • Arbetsdagen börjar med TV-spel eller pingis på kontoret
 • Välj kaffe eller te och lyssna på dagen säljtips
 • En lunch tillsammans för att ladda inför fältarbetet
 • Många kunder hör av sig och är intresserade av våra smarta larm – ditt jobb blir att åka och träffa nya kunder.

 

 

Glädje och vilja

Vi har en resultatorienterad arbetsplats som fylls av tävlingar och en ständig kamp för att nå allt högre satta mål. För att du ska kunna lyckas erbjuder vi aktiv coachning. Din säljchef kommer att arbeta nära dig. Du får alltid hjälp och support för att lyckas på ditt nya jobb. Varje vecka får du utbildning och du har en dedikerad säljchef som kommer att anstränga sig till 110 % för att du ska lyckas. Därav vill vi endast att personer som är 100 % taggade för utmaningen söker. Sök extrajobb eller sommarjobb nu för att vi tar in löpande och platserna är begränsade.

 

 sommarjobb påväg till fält

Lediga sommarjobb

Vi tar emot ansökningar för sommarjobb. Hör av dig redan idag för en informationsträff. Du får träffa din blivande coach och personer som började sin karriär med ett sommarjobb hos oss. Klicka här, läs och ansök idag!

Säljchef

Som säljchef på Svenska Alarm har du en nyckelroll i företaget, du kommer att ha ansvar för ditt eget säljteam med allt från försäljning, utbildning, coachning, rekrytering och resultat.

 

Din roll

Du kommer att jobba med chefer och kollegor som har varit i samma position som dig och vill se dig lyckas och utvecklas i din yrkesroll som säljchef.

 

 

säljchef

 

 

Säljchef

En Säljchef är en nyckelperson i vår säljorienterade organisation med högt i tak. Du får en ledande position och blir en viktig del i vår fortsatta expansion. Du kommer att jobba som Säljchef med 6-8 säljare i ditt eget team. Du kommer att ansvara för utbildning, planering och resultat och blir uppbackad av personer med lång försäljningserfarenhet som tidigare varit i din situation. Du är säljare idag och vill ta nästa steg.

 

 

För att lyckas i rollen behöver du vara

  1. Drivande och motiverande
  2. Ha en vinnarskalle som alltid ser lösningar
  3. Kapabel att ha många bollar i luften
  4. En person som klarar av att ge allt hela tiden

 

 

Vi erbjuder dig

Steg 1. Intern sälj och ledarskapsutbildning.

Steg 2. En arbetsplats med högt i tak och härliga kollegor.

Steg 3. Unika karriärmöjligheter.

Steg 4. Ledare som har varit på din position tidigare.

Steg 5. Möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar.

Jobbar du med försäljning idag och känner att det är dags att ta nästa steg i karriären? Tveka inte att ansöka här!

Praktik

Praktik gör du hos oss. På Svenska Alarm ser vi fördelarna med att komma ut och träffa våra kunder istället för att ringa dem. Som säljande säkerhetsrådgivare hos oss kommer du in i en resultatinriktad miljö med högt i tak där vi alla jobbar mot samma högt uppsatta mål. Vi vill se våra medarbetare lyckas och jobbar mycket i team och med löpande utbildningar, både inom försäljning och säkerhet.
 

Vi erbjuder alla våra praktikanter

 • Arbetsplatserfarenhet
 • En gemytlig och trevlig arbetsmiljö
 • Engagerade och motiverande kollegor
 • Fantastiska möjligheter till att göra karriär efter din praktik

 

Studenter är framtiden

Utbildningar ligger kunskapsmässigt i framkant. Vi vill jobba med de smartaste och mest drivna studenterna.

Du behöver ha ett brinnande intresse för det du gör och vara beredd att satsa det lilla extra. Då är vi rätt ställe för dig! Här utvecklas vi tillsammans. En förutsättning för en lyckad tid ihop är att du får göra ett projekt som intresserar dig och som samtidigt har verklig nytta för Svenska Alarm.

 

praktik

Tidigare projekt som genomförts:

 • Säkerhetsföreskrifter och säkerhetsbranschens riktlinjer
 • Webbutveckling och sökoptimering
 • Kartläggning av säljprocessen mot potentiella samarbetspartners
 • Marknadsföring i sociala medier

 

Välkommen att kontakta oss för vidare diskussion.

 

 

– Jag hade en riktigt bra tid på Svenska Alarm.
Jag fick jobba ihop med min handledare och
utvecklades massor. Får du möjlighet att praktisera
här så missa inte den chansen!

Michael Paulin

Teknisk försäljning på Försäljningsakademien


rådgivare säkerhet
”Svenska Alarm är en attraktiv arbetsgivare för våra studenter” – Per Syren, utbildningsansvarig

Larmtekniker

Läs mer

Säkerhetsrådgivare

Läs mer

Account Manager

Läs mer

Larmtekniker

Svenska Alarm arbetar med installation av smarta larm till hem och företag. Kompetenta och duktiga medarbetare är en nyckelfaktor i vår framgång. Vi har stor efterfrågan på våra trygghetstjänster och söker dig som vill arbeta hos oss.

 

larmtekniker

 

Larmtekniker

Hos oss ska en larmtekniker vara tekniskt utbildad och duktig på att hantera kunder. Låt oss en gång extra understryka hur viktigt det är med social kompetens. Vi arbetar hos kunder, i deras hem och på deras företag. För att göra professionella installationer och service behöver kunden alltid sättas i centrum. Det handlar om att hjälpa kunder. Du behöver kunna lyssna och förstå kundens problem. Lika mycket som du behöver ha kunskap att lösa tekniska utmaningar.

 

Jobb som larmtekniker

Du kommer att ingå i vår larmavdelning. Här är vi ett positivt gäng som arbetar tillsammans. Vi löser kundärenden, gör service och installerar smarta larm.

 

Kvalifikationer:

– B-körkort för bil
– Tekniskt intresserad
– God telefon och datorvana
– Social och servicefokuserad
– Ordningsam och ansvarskännande
– Ej tidigare straffad, vi kräver utdrag ur belastningsregistret

 

Svenska Alarm erbjuder dig:

– Löpande kompetensutbildning
– En härlig arbetsplats med bra kollegor
– Goda utvecklingsmöjligheter

 

larmtekniker jobb
En arbetsdag på Svenska Alarm börjar kl 8-9 på morgonen. En kopp kaffe på kontoret och under tiden hanterar du som tekniker kundärenden. Många tekniska problem går att lösa över telefon och med hjälp av datorn som arbetsredskap. Det är därför viktigt att en larmtekniker har god datorvana och enkelt kan förstå och behärska nya datorprogram. Du utför de installationer och servicebesök som är inbokade under dagen. Flexibilitet är av högsta vikt när du arbetar som larmtekniker hos oss. Vissa dagar blir lite längre, och andra dagar blir lite kortare. Det ger dig en arbetssituation med frihet under ansvar.

 

Ledigt jobb som larmtekniker

Vi rekryterar kontinuerligt ny personal så klicka här och skicka in din ansökan redan idag!

Säkerhetsrådgivare

Vi söker nya säljare av säkerhetslösningar. Du får arbeta mot privatpersoner och företag med att skapa nya kontakter. Är du lika trygg och säker som våra produkter och tjänster. Då ska du gå vidare och skicka in din ansökan till oss!

 

Jobba med larm hos Svenska Alarm

 

 

7 Anledningar till att jobba som Säkerhetsrådgivare

 1. Fast grundlön plus provision
 2. Gedigen säljutbildning – bli diplomerad Säljare under vår 12 månadersutbildning. 
 3. Sälj unika produkter och tjänster som ger dig ett försprång mot våra konkurrenter
 4. Samarbeten underlättar din försäljning, Vi jobbar tillsammans med bostadsrättsföreningar, mäklare etc.
 5. Smarta larm ger trygghet – du bidrar till en positiv samhällsutveckling
 6. Du utgår från vårt lokala kontor, möjlighet till telefon och dator
 7. Tillgång till gemensam företagsbil.

 

 

Svenska Alarms utbildning i fem steg – bli diplomerad Säkerhetsrådgivare!

Steg 1 Utbildningsveckan börjar med en introduktionskurs som hålls av vår säljledning. Du får lära dig allt från produktkännedom till hur det går till på fältet. Under första tiden jobbar du ihop med din mentor som varit i samma situation som dig tidigare. Det är ett perfekt tillfälle att se, lära och kopiera en väl fungerande säljteknik.

Steg 2. Det har redan gått en månad och med dina uppvisade försäljningsresultat är du redo för att lyfta säljet en nivå. Tillsammans med andra i din situation utbildas du genom tex. rollspel.

Steg 3. Efter 4 månader är du kvalificerad för att ta ytterligare ett kliv. Du får ta till dig kunskap som ledarskap, gruppdynamik och konsten att coacha andra till framgång.

Steg 4. Du har nu hunnit arbeta ytterligare 6 månader och det är dags för dig att utvecklas som person. Personlighetstester ger dig bättre självinsikt och med utgångspunkt i beteende kunskap får du lära dig allt om olika kundtyper och hur du lär dig att sälja mer effektivt till kunder.

Steg 5. Nu har det gått ett år och med bra resultat från ditt fältarbete är du berättigad att göra ditt examensprov. När är du är diplomerad säkerhetsrådgivare.

 

För dig som är intresserad så kan du läsa om lediga tjänster här!

Account Manager

Vi söker en Account Manager till vår innesäljsavdelning i Malmö. Du jobbar mot privatpersoner och företagskunder.

På Svenska Alarm blir du en del av:

Ett stark team av account managers med 100% fokus på sälj. Vi är ett ungt företag som förändrar branschen med ett nytt och friskttänk med fokus på nya smarta lösningar.

 

Som Account Manager får du:

account manager i malmö sökes

På Svenska Alarm får du möjligheten att arbeta på en intressant, tävlingsinriktad och utmanande arbetsplats. Vi sitter i Malmö, 5 minuter från centralstationen. Här blir du en del av vårt team och är med i utvecklingen och expansionen av vårt företag.

För att du ska lyckas som account manager hos oss ger vi dig grundläggande utbildning och kontinuerlig coachning. Dina kolleger har lång erfarenhet av branschen och gillar att sätta tydliga och höga mål, du kommer att jobba nära din teamleader under hela arbetet.

 

Du som söker jobbet är:

Vi söker dig som gillar att ta kontakt med hjälp av telefonen. Du kan inge förtroende och tycker om att göra många affärer. Tidigare erfarenhet av TM är meriterande men inget krav. Din svenska är god, både i tal och i skrift.

 

Vill du vara med i expansionen av Sveriges framtida larmföretag så hör av dig redan idag!