Larm med brandindikering - Offert till Fast Pris - Svenska Alarm
  • FAST PRIS PÅ LARM MED BRANDINDIKERING.

    Kontakta oss för offert och installationsdatum.

Se mer

Larm med brandindikering – smart brandskydd

Vi offererar alltid fast pris oavsett hur ert behov ser ut. Larm med brandindikering är en larmanläggning som fungerar likt ett automatiskt brandlarm men är betydligt enklare och billigare.

 

 

 

 

  • Alltid konkurrenskraftigt fast pris
  • Installerat och driftsatt
  • Offert idag, installation imorgon
larmknapp till larm med brandindikering

Så fungerar larm med brandindikering

Vårt automatiska larm med brandindikering är trådlöst och rökdetektorer installeras i varje utrymme med brandrisk (s.k. brandcell). Systemet drivs av en centralapparat med batteribackup som säkerställer funktion och drift vid strömavbrott. Stöd finns för manuell larmknapp.

Larm med brandindikering

Offert

Larm med brandindikering

Vi är medlem i brandskyddsföreningen som borgar för bra brandlarm.

Här finns våra kunder

Låt oss kontakta dig

Vi svarar gärna på frågor och berättar mer om vårt larm med brandindikering. Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt på det sätt du själv föredrar. Du förbinder dig givetvis inte att köpa något.

Larm med brandindikering

Varje företag, hem eller verksamhetslokal bör ha ett larm för att förebygga konsekvenserna vid en eventuell brand. Kraven som ställs på en kyrka, en bostadsrättsförening eller ett lantbruk varierar givetvis. Som kund ska du alltid kontrollera med sakkunnig att det du köper uppfyller dina krav. Vårt larm med brandindikering passar vissa kundbehov. Våra kunder uppskattar en offert med fast pris. Därför erbjuder vi alltid fast pris i våra offerter för en installation av larm som motverkar brand. Det här har vi lärt oss är viktigt oavsett hur kundens önskemål ser ut.

Vårt larm med brandindikering ger dig ett bra skydd mot brand för kanske ett av marknadens bästa pris. Att skapa en tryggare och mer säker arbets- eller boendemiljö är alltid ett steg i rätt riktning. Bränder skadar inte bara fastigheter. Risken finns alltid att även dina inventarier blir obrukbara.

Även om ditt försäkringsbolag oftast täcker eventuella ekonomiska skador är betydelsen av att förebygga en brand mycket större än så. Värdet av att förebygga bränder handlar inte enbart om materiella skador på fastigheter eller inventarier. Upplevelsen av en brand är många gånger en obehaglig erfarenhet att bära med sig som människa, vare sig någon skadas eller ej.

Svenska Alarm finns över hela Sverige. Vår prismodell bygger på ett fast pris per utrymme där brand kan uppstå, det vill säga för varje brandcell. Våra offerter inkluderar alltid arbetstiden för larminstallationen. Alla företagspriser är exklusive moms.

Gör som 23,865 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev