Brandlarm - prisvärt system för hemmet - Svenska Alarm
  • BRANDLARM FÖR PRIVATPERSONER

    Kontakta oss för offert och installationsdatum.

Se mer

Brandlarm – för ett brandsäkert hem.

Du kan sova skönt om natten när du har ett brandlarm installerat. Rökdetektorer som pratar med varandra ger ett effektivt skydd vid brand.

Klicka här om du letar efter larm med brandindikering till företag!

 

 

 

  • Uppkopplad centralapparat.
  • Rökdetektorer som pratar med varandra.
  • Bildverifiering för snabb och korrekt åtgärd.
Brandlarm minskar risken för brand och ökar din trygghet

Så fungerar brandlarmet

Uppkopplat brandlarm med bildverifiering ger en snabb åtgärd vid händelse av brand. Brandvarningssystemet är trådlöst och installeras fackmässigt för att ge ett optimalt skydd.

Brandlarm

Offert

Våra rökdetektorer är godkända.

Vi är medlem i brandskyddsföreningen som borgar för bra brandlarm.

Ett brandlarm består av:

Låt oss kontakta dig

Vi svarar gärna på frågor och berättar mer om vårt brandlarm. Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt på det sätt du själv föredrar. Du förbinder dig givetvis inte att köpa något.

Brandlarm

Våra brandlarm passar bra för privatpersoner. Det är ett automatiskt brandlarm som indikerar vid händelse av brand. Våra rökdetektorer pratar med varandra, larmar en larmar alla. De är godkända enligt EN 54-7.

En vanligt brandorsak till brand är en torrkokning på spisen. Vid utveckling av rök från pysande brand eller torrkokning är det viktigt med ett effektivt brandvarningssystem. De optiska rökdetektorerna fungerar optimalt vid detektorn av rök och ger en tidig varning.

Automatiska brandlarm bör monteras i hus när detta är en viktig del för brandskyddet. Larmet ska projekteras och installeras med rätt antal detektorer. En rekommendation för ett brandsäkert hem är att installera minst en rökdetektor per 60 kvadratmeter boyta, och minst en rökdetektor per våning.

Vårt brandlarm har batteribackup och fungerar även vid ett strömavbrott. Detsamma gäller de trådlösa brandvarnarna.
 Skulle batteriet börja bli dåligt i en rökdetektor så meddelerar den uppkopplade brandlarmcentralen detta. Det gör det möjligt att alltid ha ett bra skydd som förebygger och skyddar dig och din familj.

Gör som 23,846 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev