Larmsystem för optimalt skydd - Svenska Alarm

Se mer

Smarta larmsystem

– enkla att använda, svåra att överlista

Ett smart larm skyddar mot så mycket mer än bara inbrott och är svåra att slå ur spel. Med våra smarta larmsystem ingår till exempel alltid brandlarm som standard, där en rökdetektor, genom att kommunicera med flera larmanordningar, även fungerar som en extern siren.

Med våra larm följer dessutom larmdekaler med och en tydlig skyltning som avskräcker eventuella inbrottsförsök – innan idén ens har fötts. Larmen kopplas direkt till din telefon, närmsta larmcentral och väktare – med smarta larmsystem minskas risken för inbrott, samtidigt som du skyddas mot andra risker. Larm som håller vad de lovar och lite till, med andra ord.

Hos oss får ni det skydd som ni behöver!

Våra larmsystem skyddar dig och ditt företag genom att…

 

  • … ge dig en snabb överblick
    Larmsystemet skickar vid händelse av larm över bilder direkt till din telefon. På så sätt får du en snabb överblick över situationen och kan agera snabbt.
  • … göra det enkelt att agera
    Med bara ett enkelt knapptryck kan du själv välja åtgärd vid händelse av larm – allt du behöver är din telefon.
  • … ge dig full kontroll.
    När du installerar ett hemlarm från oss äger och kontrollerar du bilderna helt själv. Tryggare än så blir det inte.
utomhuslarm app

Smarta lösningar för trygga larmsystem:

Att installera ett smart larmsystem är ett utmärkt val för mindre kontor och affärslokaler som vill ha en trygg och säker lösning, som skyddar mot både inbrott och brand. Med Svenska Alarms larmsystem blir detta möjligt.

Vi installerar ert larm av certifierade installatörer, samtidigt som du är garanterad att få ett modernt larm som går att styras från mobilen. Du väljer själv om du vill använda vår app eller en vanlig kod – oavsett vad så får du en smart lösning och ett tryggt larmsystem till ett kostnadseffektivt erbjudande.

Nöjda kunder

Det stämmer, vi har nöjda kunder. Låt oss presentera några av dem som så snällt velat dela med sig av sina värmande ord.

Gör som 23,859 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev