Villalarm - godkänt och bra pris - Svenska Alarm
 • DITT HEM ÄR DIN BORG!

  Med de bästa villalarmen i branschen garanterar vi på Svenska Alarm att ditt hem får ett säkert och modernt larmsystem.

  Endast du bestämmer vem som får och inte får komma in i ditt hus, hem och villa.

Se mer

Fungerande villalarm

– larm för tryggare hem

Vårt villalarm är mer än bara ett larm – det är ett larm som kommunicerar och samarbetar. Som standard ingår det en rökdetektor som skyddar mot brand likt en brandvarnare och som på ett smidigt sätt kopplas ihop med ditt villalarm. På det sättet kan larmen prata med varandra, effektiviserar och säkrar varningssystemet; vid händelse av brandlarm så tjuter både rökdetektorn och den inbyggda sirenen i larmet – skulle det ena larmet mot förmodan inte fungera, blir du på så vis fortfarande varnad.

Kort sagt, du får ett tryggare hem, till en priseffektivare lösning.

Våra villalarm erbjuder:

 • Smart och snabb kommunikation vid inbrott.
  Vid inbrottslarm får du en snabb överblick genom att våra villalarm skickar en bild av läget direkt till din smartphone.
 • Snabbt agerande.
  Med bara ett simpelt knapptryck kan du snabbt välja vilken åtgärd som ska göras vid larmsituation – allt, direkt i din telefon.
 • Full kontroll.
  Våra villalarm ger dig full kontroll över ditt hem, oavsett vilken situation som du än befinner dig i. Med våra villalarm äger och kontrollerar du bilderna helt själv – tryggare än så blir det inte.
larmpaket hemlarm

Nöjda kunder

Det stämmer, vi har nöjda kunder. Låt oss presentera några av dem som så snällt velat dela med sig av sina värmande ord.

Gör som 23,859 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev