Larmväska - Mobilt larm för t.ex. byggarbetsplatsen eller husbygget
  • TILLFÄLLIGT LARM SOM DU KAN MONTERA SJÄLV.

    Beställ en flyttbar larmväska.

Se mer

Larmväska från certifierad installatör

Larmväskan innehåller godkänd och certifierad larmutrustning och den levereras förprogrammerad. larmet monteras på bara några minuter. Alla våra larm kommer med en app och kamera så att bilder kan skickas direkt till flera mobiltelefoner. Vid behov rycker närmaste väktare ut.

 

 

 

  • Enkel och snabb montering
  • Bilder direkt till mobilen
  • Robust väska
larmväska bildverifiering

Larmväska med godkänd utrustning

Produkterna är certifierade av SBSC och rekommenderas av SSF Stöldskyddsföreningen. Väskans robusta konstruktion säkerställer lång livslängd och hållbarhet.

Begär din offert med fast pris

larmväska till företag är ett bra tillfälligt larm

Våra kunder

Flyttbara komponenter

Behovet varierar. Du kan enkelt flytta och montera larmväskan själv och anpassa den efter de förutsättningar som råder. Här är de komponenter vi erbjuder.

Låt oss kontakta dig

Vi svarar gärna på frågor och berättar mer om vår larmväska. Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt på det sätt du själv föredrar. Du förbinder dig givetvis inte att köpa något.

En larmväska är både för mobila och kompletterande behov

En flyttbar larmväska från Svenska Alarm använder du som tillfälligt larm. Ett mobilt larm är lämpligt för att skydda en exempelvis en byggarbetsplats, arbetsbod eller ett inhägnat område. En larmväska kan också användas som ett kompletterande larm i en permanent byggnad som husbygge, lager eller på en högskola.

Alla våra larmväskor levereras förprogrammerade. Att montera upp detektorerna och driftsätta larmutrustningen görs enkelt. Vi på Svenska Alarm är specialister på larm. Vi tillhandahåller hög kvalitet på service och hjälper dig gärna med val av komponenter och installationen. Vill du montera själv så går det självklart också bra. Vid eget montage får du telefonsupport av Svenska Alarm. Det tar bara några minuter. Larmkomponenterna levereras i en väska av hårdplast.

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig. Våra säkerhetsrådgivare har lång erfarenhet och kompetens av den här typen av larmlösningar. Du som kund gör ett tryggt val när du kontaktar oss.

Gör som 23,865 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev