Om oss - vår historia och framtid - Svenska Alarm Om oss - vår historia och framtid - Svenska Alarm
Våra produkter för hemmet

Ett uppkopplat larm som ger dig full kontroll över ditt hem. Med vår smarta app håller dig ständigt uppdaterad.

Kamerabevakning med högupplösta kameror som streamar live-video till din app.

Rökdetektorer som pratar med varandra ger ett effektivt skydd vid brand.

För dig som redan har utrustningen och vill ansluta till larmtjänst.

Batterier, brickor och andra tillbehör beställer du enkelt i vår webbutik.

Kom igång!

Räkna ut hur mycket pengar du kan spara genom att äga ditt larm. Allt du behöver göra är att svara på fyra enkla frågor!

Träffa några av alla våra nöjda kunder.

Redo för ett nytt larm?

Fyll i ditt telefonnummer för prisförslag. Någon av våra trevliga medarbetare återkommer till dig inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Våra produkter för företag

Ett uppkopplat larm som ger dig full kontroll över din arbetsplats. Med vår smarta app håller du dig ständigt uppdaterad.

Kamerabevakning med högupplösta kameror som streamar live-video till din app.

Ett portabelt larm som är perfekt för byggarbetsplatser och evenemang.

För dig som redan har utrustningen och vill ansluta till larmtjänst.

Batterier, brickor och andra tillbehör beställer du enkelt i vår webbutik.

Kom igång!

Räkna ut hur mycket pengar du kan spara genom att äga ditt larm. Allt du behöver göra är att svara på fyra enkla frågor!

Redo för ett nytt larm?​

Fyll i ditt telefonnummer för prisförslag. Någon av våra trevliga medarbetare återkommer till dig inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Svenska Alarm

Den nya generationens larmbolag.

Vi tar hand om allt ifrån uppsägning och nedmontering av ditt gamla larm till installation och driftsättning av ditt nya.

Vi tar hand om allt ifrån uppsägning och nedmontering av ditt gamla larm till installation och driftsättning av ditt nya.

Vi tar hand om allt ifrån uppsägning och nedmontering av ditt gamla larm till installation och driftsättning av ditt nya.

Bli en del av Svenska Alarm.

Senaste nytt

Framtidens
trygghetslösningar

Svenska Alarm är alternativet för dig som vill frigöra sig från gamla hyrlarm. Våra smarta funktioner revolutionerar branschen, pausa ditt larmabonnemang när du vill, du behöver inte svara i mobilen när larmet går - vid ett inbrott brand eller överfall tillkallas närmaste väktare automatiskt. Toppmodern app där du kan se bilder, film och styra alla larmenheter. Vi vill förändra larmbranschen från grunden. Inbrottet som du kan läsa om längre ner blev starten. Vi tänkte att det måste finnas ett alternativ till de gamla larmbolagen. I snart 15 år har vi hjälpt våra kunder till ett både tryggare och ekonomiskt smartare liv genom att frigöra dem från gamla hyrlösningar.

Våra larm Äger
– men larmet äger du

Med en kombination av högsta kvalitet och teknik i framkant erbjuder vi marknadsledande larmlösningar för både hushåll och företag. Med vår schyssta prismodell äger du alltid ditt larm och slipper sitta fast i en gammaldags hyrlösning. Utrustningen kan delbetalas eller köpas på 1 faktura. En annan stor fördel är att när det är dags att flytta så hjälper vi dig att ta med dig ditt larm till din nya bostad. Så äg ditt larm och ta kontroll både över din trygghet och kostnaden.

hemlarm i malmö från svenska alarm

Svenska Alarm i siffror

0 st

Antal larminstallationer vi har utfört.

0 år

Antal år som vi revolutionerat den svenska säkerhetsbranschen.

0 st

Antalet hängivna medarbetare till din tjänst.

"Vi vill folkbilda och entusiasmera"

Vårt bolag präglas av mångfald och arbetsglädje. Vi har ett åldersspann bland våra 35 medarbetare som spänner över 34 år. Sammanlagt talar vi åtta språk flytande. Teckenspråk är också en kompetens vi har god nytta av. Vi som arbetar här är ett sammansvetsat gäng med fritidsintressen som sträcker sig från myror till triathlon. Gemensamt har vi alla att vi brinner för allt som rör trygghet och säkerhet. Via vår blogg och våra sociala kanaler sprider vi löpande kunskap som gör att du får ett tryggare liv. Håll till godo!

Allt började med ett inbrott

2008 drabbades Christofers mamma Veronica av ett inbrott. Då såddes ett frö som några månader senare skulle resultera i en helt ny aktör inom den svenska säkerhetsbranschen.

En dag i november 2008 var Veronica var på jobbet när hon blev uppringd av telefonoperatören på larmcentralen som berättade att hemlarmet hade gått.

Trots att Veronica var ansluten till ett av Sveriges största larmbolag blev polisen aldrig tillkallad, även då de alltid prioriterar pågående inbrott. Istället kom en väktare förbi långt senare, när inbrottet redan var slutfört och tjuvarna för länge sedan försvunna. Och någon återkoppling från larmbolaget om vad som hänt, det fick aldrig Veronica.

Istället kom hon hem från jobbet, flera timmar senare, för att upptäcka ett hem i full kaos. Krossade fönster, utdragna byrålådor, välta möbler och fullt med prylar på golvet. Dessutom var alla smycken borta. Till och med barnens doppresenter hade tjuvarna fått med sig.

Att bli utsatt för ett inbrott är en omvälvande upplevelse på flera plan. Att bli av med värdefulla saker är så klart en tragedi, men den starka känslan av kränkthet och rädslan för att någon haft full tillgång till ens hem kan nog bara förstås fullt ut av den som varit utsatt för det.

Veronicas dåliga upplevelse av larmbranschen blev starten på Svenska Alarm. Vår ambition var redan från början att sätta användaren i fokus – Äg ditt larm, äg din trygghet.

Vi vill revolutionera larmbranschen med moderna lösningar:

  • Flexibel prismodell. Inga hyravtal. Ingen uppsägningstid. Delbetala din larmutrustning eller köp på 1 faktura.
  • Unik Larmtjänst med Väktare Direkt. Du behöver inte svara i telefon – vid ett inbrott skickas närmaste väktare direkt. Alltid fria utryckningar vid inbrott, brand och överfall.
  • Toppmodern app. Redan 2011 uppmärksammad med Security Award. Nu ensam med funktionen Väktare Nu. Och du kan följa väktaruppdateringarna live eller kolla i efterhand vad som hänt.

Med våra lösningar får du en kombination av teknik i framkant, den bästa väktartjänsten och säkerhetsrådgivare som hjälper dig med råd och tips – allt för att du ska känna dig trygg.

Ingen ska behöva råka ut för det Veronica gjorde. Det är därför vi finns. Vi lämnar aldrig någon i sticket. Välkommen till Svenska Alarm.

Christofer Eriksson, grundare och son till Veronica
Niklas Halldén, grundare

google bra betyg Svenska Alarm
Svenska Alarm Dagens Industri certifierad mästargasell
2009
Första kunden

Svenska Alarms första kund bor i Södra Sandby i Skåne. Kunden köper ett godkänt hemlarm. Vi fick förnyat förtroende när kunden uppgraderade sitt larmsystem 10 år senare.

2010
Expansion till Göteborg och Stockholm

Efterfrågan på smarta larm visar sig stor och Svenska Alarm expanderar snabbt och får kunder i Göteborg, Malmö och Stockholm.

2011
Security Award
Belönas med en prestigefull Security Award för världens första app med av-/pålarmning av ett larmsystem.
2012
Nominering

Svenska Alarms Vd uppmärksammas för gott arbete. Nominerad till årets näringslivsrookie.

2013
Världens första digitala utlarmning av en väktare
Svenska Alarm står bakom världens första digitala utlarmning av en väktare.
2014
Medlem i Säkerhetsbranschen

Svenska Alarm blir medlem i Säkerhetsbranschen, en branschorganisation som samlar aktörer inom säkerhet för att synliggöra och skapa opinion för säkerhetsfrågor för ett tryggare och säkrare Sverige.

2015
Stoppa tjuven i TV3

Bolaget uppmärksammas i media. Svenska Alarm deltar i tv-programmet Stoppa tjuven som sänds på TV3.

2016
Certifierat larmbolag
Svenska Alarm blir ett Certifierat larmbolag med behörig ingenjör inbrottslarm.
2017
Digitala innovationer
Svenska Alarm lanserar sin nya kundportal tillsammans med en helt egenutvecklad larmtjänst med tillhörande app.
2018
I gott sällskap

Betydande bolag på kundlistan: Skanska, Svenska kyrkan, Riksbyggen, PEAB, Sveriges Television och Irisity. Totalt 5000 kunder.

2019
Mästargasell

Svenska Alarm blir utsett till MästarGasell av Dagens Industri. Tidigare har bolaget blivit utsett till Gasellbolag tre år i rad.

2020
Högsta kreditvärdighet

Välj ett ekonomiskt stabilt larmbolag så blir du garanterad hög servicetillgänglighet. Svenska Alarm tilldelas högsta kreditvärdighet av Syna.

2021
Franchisekoncept

Ett nytt franchisekoncept lanseras och första första franchisetagaren startar upp ett lokalt Svenska Alarm-kontor.

2022
Förvärvar Best Alarm och 1Alarm

Svenska Alarm expanderar genom strategiska förvärv av två konkurrenter. Det totala antalet kunder växer snabbt, både organiskt och via förvärven och når över 10 000 stycken.

2023
Väktare Direkt

Den för branschen unika tjänsten Väktare Direkt vid verifierat larm lanseras.

2023
Nytt produktsortiment

Uppdaterat produktsortiment av säkerhetsprodukter med kvalitet och innovation i fokus. Alla produkter tillverkas i Europa och har bl.a tilldelats prestigefulla priser som Årets säkerhetsprodukt och Årets inbrottslarm.

2023
Nya svenskaalarm.se lanseras

På vår hemsida hittar du komplett information om våra produkter och tjänster. Du kan enkelt kontakta oss via chatten om du har frågor eller vill boka ett besök av en av våra trevliga säkerhetsrådgivare.

Smiling Father, Mother and Son Pet and Play with Smooth Fox Terrier Retriever Dog. Sun Shines on Idyllic Happy Family with Loyal Pedigree Dog have Fun at the Idyllic Suburban House Backyard
100% rabatt år 1
Du sparar 2 100 kr

Erbjudandet gäller vid köp av ett nytt larm t.o.m. 31 aug.

Sommarkampanj

Larmtjänst för 0 kr första 12 månaderna.

Våra smarta funktioner revolutionerar branschen. Du får full kontroll över ditt hem samtidigt som vi värnar din integritet. Självklart arbetar vi med produkter och tjänster utvecklade i Sverige och EU.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Du kan också nå oss direkt via chatt, e-post eller telefon.

vaktare nu svenska alarm
100% rabatt år 1
Du sparar 2 352 kr

Erbjudandet gäller vid köp av ett nytt larm t.o.m. 31 aug.

Sommarkampanj

Larmtjänst för endast 0 kr i månaden första året

Våra smarta funktioner revolutionerar branschen. Du får full kontroll över ditt hem samtidigt som vi värnar din integritet. Självklart arbetar vi med produkter och tjänster utvecklade i Sverige och EU.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Du kan också nå oss direkt via chatt, e-post eller telefon.

Kom igång med kamera-bevakning på ett kick!

Fyll i ditt telefonnummer för prisförslag. Någon av våra trevliga medarbetare återkommer till dig inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Du kan också nå oss direkt via chatt, e-post eller telefon.

Kom igång på ett kick!

Fyll i ditt telefonnummer så ringer någon av våra trevliga medarbetare till dig inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Du kan också nå oss direkt via chatt, e-post eller telefon.