Kamerabevakning med högupplöst live film - Svenska Alarm
 • LIVE KAMERABEVAKNING MED HÖGUPPLÖST FILM

  Köp vår smarta Kamerabevakning med live högupplöst film!

Se mer

Kamerabevakning så som du alltid velat ha det

Vi erbjuder ett övervakningssystem som ger dig full kontroll på företaget. En användarvänlig app håller dig ständigt uppdaterad. Kamerabevakning med högupplösta kameror som streamar live-video till din app.

 

 

 

 • Live-video direkt i larmappen.
 • Högupplöst film.
 • 112 funktion och väktaråtgärd.
Våra hemlarm, inbrottslarm och villalarm är godkända och ägs av dig

Upplev sann trygghet

Vår smarta kamerabevakning ger dig optimalt skydd. Det intelligenta övervakningssystemet spelar in högupplöst film i realtid. Med säkra och användarvänliga funktioner kan du slappna av. Det kallar vi sann trygghet.

Köp smart kamerabevakning med högupplöst film.

365 kr/mån

Professionell installation 50% rabatt!
Ord. pris 3990 kr
övervakningskamera för bevakning med högupplöst film

Kamerabevakning på dina villkor

Alla företag är unika. Därför undviker vi att begränsa kunden till förutbestämda paket. Vi erbjuder ett smart koncept. Du väljer efter smak och tycke till önskade tjänster och komponenter. Det är säkerhet på dina villkor.

Smart Kamerabevakning – live film med högupplöst kvalité.

Allt det här ingår

 • 1 Gateway
 • 1 Hårddisk för lagring av film
 • 1 Bredbandsuppkoppling för säker bildöverföring
 • 2 Högupplösta livekameror
 • 10 Meter kabeldragning med list
 • 6 Kameradekaler
 • 1 Kameraskylt

Låt oss kontakta dig

Vi svarar gärna på frågor och berättar mer om smart kamerabevakning. Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt på det sätt du själv föredrar. Du förbinder dig givetvis inte att köpa något.

Kamerabevakning

Funderar du på att köpa kamerabevakning? Vi erbjuder personlig rådgivning till dig som behöver övervakning på företaget. Våra Säkerhetsrådgivare svarar dagligen på frågor om våra kamerabevakning via e-post och telefon och gör även hembesök. Vi kan hjälpa dig reda ut vilken som är den bästa kamerabevakningen är för dig. Du får kontakt med oss genom att fylla i formuläret ovan.

När du väl har bestämt dig för att skaffa vårt kamerabevakning kan du känna dig trygg som har valt just oss. Svenska Alarm är ett certiferat larmbolag som är medlem i branschorganisationen Säkerhetsbranschen. Våra system och kameror är testade för optimal funktion. Vi uppfyller med andra ord andras högt ställda krav på installation, service och ekonomi.

Med Svenska Alarm får du smart kamerabevakning med hög tillförlitlighet. Utrustningen är användarvänlig och väl anpassad för dig som på ett smidigt och enkelt sätt vill skydda företagsvärden och känna trygghet på arbetsplatsen. Du har själv full kontroll över dina övervakningskameror och väktare finns alltid bara en knapptryckning bort.

Svenska Alarm utför alltid en professionell installation. Du som kund får en pedagogisk genomgång av kamerasystemets funktioner. Installationen tar inte lång tid och vi hjälper dig. Placering och montering av kameror genomförs alltid i samråd med dig som kund. Vi gör allt för att tillgodose just dina behov och erbjuder alltid vårt bästa pris. Det enda du behöver göra är att höra av dig till oss, sen fixar vi resten.

Gör som 23,865 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev