Installera larm professionell hjälp här - Svenska Alarm

Installera larm

När du ska installera ett nytt larm så är det viktigt att du blir nöjd och känner dig trygg. Marknaden är stor och det finns en uppsjö av olika aktörer att välja på. Ibland kan det som konsument verka svårt att hitta rätt men ta då hjälp av vår checklista.

 

 

Installera larm

Att installera larm skapar en känsla av trygghet. Ett väl fungerade företagslarm och hemlarm är installerat av en professionell installatörsfirma. Behörig ingenjör av inbrottslarm och av polisen godkänd larminstallatör är förutsättningar för det här.

 

Installera ett smart larm

Larmet skyddar mot inbrott och brand samt att du enkelt kan styra det med din mobiltelefon. Både Hemlarm och företagslarm ska vara rekommenderat av Svenska Stöldskyddsföreningen och består av flera olika delar. Varje hem är unikt så ta hjälp av en säkerhetsrådgivare. En expert kan ge dig råd som gör att du får mest larm för pengarna.

 

Installera larm med högsta säkerhetskvalité

Många byter ut sitt gamla hyrlarm till ett nytt ägandelarm där de på sikt sparar pengar. Att installera larm som du äger behöver inte betyda att du har sämre service och garantier än med ett hyrlarm, se bara till att välja en leverantör som lever upp till dina krav.

Branschorganisationen Swelarm jobbar utifrån sina tre ledord Kvalitet, Trygghet och Kunskap. Swelarm ställer krav på sina medlemmars ekonomi, säkerhetsrutiner och servicenivå – det är också därför du ska titta efter det här när du väljer att installera ett nytt larm. Valet av larm är personligt så för att underlätta ditt jobb så erbjuder vi personlig service via telefon och hembesök, allt för att göra det så smidigt som möjligt för dig som kund.

Publicerad

Installation

En kommentar

  1. […] den tekniska utvecklingen finns det idag larm för de flesta plånböcker. Idag kan du få ett nytt installerat larm för bara 1 […]

Gör som 23,807 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev