Butikslarm - för dig med butik som vill ha larm.

Butikslarm

Ett butikslarm är en självklarhet i en butik. Det handlar om att skydda personal och varor, en åtgärd som borde ske i större utsträckning även i mindre butiker, serviceställen och restauranger. Det skulle kunna ge en ekonomisk besparing, det handlar till stor del om undvika risken för att bli drabbad av rån och inbrott.

 

 butikslarm

 

Butikslarm förebygger butiksrån

Det sker en ökande trend av butiksrån men det går att motverka. Ett bra butikslarm kan både förebygga och i en rånsituation minska personalens utsatthet. Förra kvartalet ökade butiksrånen med 8 % vilket är en stor ökning och inte alls en bra trend. Det är framförallt guldsmedsbutiker som drabbats men även andra segment har upplevt en ökning av butiksrån.

 

Butikslarm till företag

Vid val av butikslarm, se till att välja en flexibel lösning med säkra tjänster. En panikknapp (även kallad överfallsknapp) fäst under kassan ihop med en kameradetektor som tar och skickar bilder över larmhändelsen ger ett bra butiksalarm till företag.

Moderna larmsystem kommunicerar med den lokalt stationerade väktaren eller till närmsta utryckande väktare. Det ger en snabb åtgärd ifall olyckan skulle vara framme och gör att risken för ett butiksrån minskar, så  kontakta oss för hjälp med ett nytt företagslarm.

 

 

Publicerad

Förebygga brott, Förebygga inbrott

Gör som 23,807 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev