Hemtelefoni och smarta larm - Svenska Alarm

Hemtelefoni

Skaffa hemtelefoni från TRE och ett smart hemlarm från Svenska Alarm. Du får ett trådlöst godkänt smart larm installerat och sparar samtidigt massor av pengar på att byta till hemtelefoni från TRE.

 

TRE säkerhetspaket – spara pengar

hemtelefoni

Byt till hemtelefoni och trådlös surf – som fungerar precis som din gamla fasttelefon. Med Hemtelefoni och Bredband via mobilnätet slipper du det fasta telenätet och sparar massor av pengar.

Det smarta hemlarmet behöver inget fast telenät och passar utmärkt bra ihop med TRE hemtelefoni. Hemlarmet är ett ägandelarm så du slipper hyra ditt larm och sparar massor av pengar.

Vi kallar paketet TRE säkerhetspaket och det ger dig som kund en total-lösning för ditt hem. Det är enkelt att byta hemtelefoni och lika enkelt är det att byta larm. Kontakta oss nu så hjälper en säkerhetsrådgivare dig med allt!

 

 

Larminstallation av nytt hemlarm

Du får ditt nya hemlarm installerat av Svenska Alarm. Alla hem är unika och det är därför väldigt viktigt med placeringen av larmutrustningen. En tydlig genomgång av hur larmet fungerar och hur du enkelt använder det. Slutligen får du ett anläggarintyg utfärdat som är ett bevis på ditt skydd.

 

tre

TRE hemtelefoni

Ring via 3G-nätet med smidig och smart DECT-telefon från TRE. Huawei F685 fungerar som en vanlig fasttelefon men kopplarupp samtalen via 3G istället för via telefonjacket. Perfekt för familjen och företaget – upp till sex enheter kan kopplas samman, fria samtal mellan dem och möjlighet att koppla samtal.

Publicerad

Nyheter

Gör som 23,773 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev