Inbrott drabbar var tredje person - Svenska Alarm

Inbrott drabbar var tredje person

En undersökning som nyligen gjorts, på uppdrag av Gigaset, visar att var tredje svensk har blivit utsatt för inbrott. Trots det saknar tre av fyra svenskar ett hemlarm, vilket främst beror på att det antingen är för dyrt eller för krångligt. De råkar vara just de anledningarna som gjort att vi på Svenska Alarm redan från starten ville reformera säkerhetsbranschen.

 

Inbrott drabbar var tredje person

 

Vi gör det enkelt att byta och skaffa larm

Att installera ett nytt eller byta ett gammalt hemlarm genom oss, kunde inte varit enklare, vi tar hand om allt ifrån pappersarbete till installation. Genom våra förmånliga avtal är det du som äger din larmutrustning vilket innebär att din redan låga kostnad, till skillnad mot många av våra konkurrenters, dessutom minskar med åren.

Dock visar undersökningen också att intresset för hemsäkerhet har ökat och att varannan svensk planerar att skaffa ett larm i framtiden.

 

Vissa larm är krångligare

– Det finns ett stort intresse för hemövervakning nu och allt fler vill hålla koll på vad som händer i hemmet. Tyvärr är många av dagens lösningar alldeles för dyra och svårinstallerade. Den här typen av lösningar ska vara enkla, flexibla och inte kosta skjortan kommenterar Johan Sandström, vd på Gigaset Sverige.

Tillhör du en av dem som är nyfikna på att skaffa hemlarm? Tveka inte att höra av dig till oss för ett förutsättningslöst möte.

 

 

Publicerad

Förebygga brott, Säkerhetstips

Gör som 23,795 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev