iPhone app till ditt larm - Svenska Alarm

iPhone

En fulländad telefon till dess perfektion skulle vissa säga. iPhone är en fantastisk lur som är otroligt populär, inte minst i Sverige. Telefonen har kommit att förändra våra vanor och idag styr vi vårt larm med den.

 

iPhone

 

IPhone en dominant

Statistiskt sett säljs det fler telefoner med Android som operativsystem jämfört med iOS som finns på en iPhone. Men det är också många olika tillverkare som använder sig av Android och bara Apple som tillverkar iPhone. Marknaden för smarta telefoner växer väldigt snabbt. Första telefonen kom redan för ett decennium sedan. Det var en revolution på teknikfronten. Vi tar upp vår smarta telefon ur fickan hela tiden. På en dag kan den vara uppe 200 gånger. För vissa personer mer, för andra personer mindre.
Vi använder vår smarta telefon till att styra ett hemlarm med kamera och app. Det är enkelt att kika på telefonen och se aktuell status. Det är enkelt att kika på telefon och se att barnen har kommit hem. Det är enkelt att se bilderna från kameradetektorn i telefonen. Allt med en ny smart telefon förenklar vardagen och gör ditt larmsystem smartare.

 

iPhone till villalarm

Använd din iPhone till att köpa biljetter, bankärenden men nu kan du också styra ditt villalarm med en iPhone. Det är tack vare populära appar som On Off App och larmapp AlarmView som det är möjligt.

Publicerad

Kameralarm

Gör som 23,794 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev