Larm Ängelholm köp av ett certifierat - Svenska Alarm

Larm Ängelholm

Vi vänder oss till dig som bor i Ängelholm. Att agera lokalt på din ort gör det möjligt för dig att få god service och ta del av vårt erbjudande. Det som skiljer vår säkerhetslöning mot många av våra konkurrenter är att vår larmutrustning har tvåvägskommunikation, det går alltså inte att obemärkt störa ut våra larmsystem. För ett bra skydd mot inbrott väljer du ett smart larm från oss.

 

Larm Ängelholm

 

Namnet Ängelholm har sin historia

Ursprungligen skrevs Ängelholm med bokstaven E. Namnet har dock inget med engelsmän och inte heller änglar att göra. Nuvarande stavning med bokstaven Ä i Ängelholm accepterade stadsfullmäktige genom ett beslut år 1912. Vad som gjorde att den här idylliska stad fick just det här namnet tvistar man kring, en krökning från ån Rönne eller en herrgård vid namn Engelholmslevde. Ja det hela diskuteras vidare och vi fortsätter att istället fokusera på det vi är bra på, nämligen larm :)

 

Ängelholm hemlarm företagslarm

 

Ängelholm – larm till hem och företag

Vid val av trådlöst larmsystem för att förebygga inbrott och brand väljer du med fördel ett godkänt larm. Ta del av erbjudandet Larm Ängelholm. Just nu får du det installerat för bara 1 kr. Kontakta Svenska Alarm nu för veckans erbjudande eller en personlig offert.

Publicerad

Kameralarm

Gör som 23,794 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev