Larmdekaler och larmskylt - Svenska Alarm

Larmdekaler

Larmdekaler skyddar och avskräcker en tjuv från att göra inbrott. Behöver du nya larmdekaler? Klicka här och beställ larmdekaler!

Du som är i behov av nya larmdekaler har kommit rätt. Vi har larmdekaler i alla storlekar och hjälper dig gärna med nya. När du investerar i ett bra hemlarm, är det viktigt att skylta med dina åtgärder så att tjuven inte väljer att göra inbrott hos dig.

Som bilden visar nedan har vi skyltar som går att skruva upp på fasaden men även fönsterdekaler som enkelt kan klistras fast på fönster och dörrar.

Larmdekaler

 

 

Larmdekaler som avskräcker tjuven

En av larmdekals funktioner är att avskräcka ett eventuellt påtänkt inbrott. Det är ju inte själva dekalen i sig som gör att tjuven väljer ett annat ställe att bryta sig in på, utan vetskapen om att det finns ett fungerande larmsystem installerat. Alla larmdekaler har inte den här effekten.

Tjuven har ofta vetskap om vilka dekaler som går att köpa utan att det finns krav på att vara kund hos ett auktoriserat säkerhetsbolag och därav uteblir effekterna av dessa larmdekaler. Det är också av den här anledningen som bara våra kunder får använda sig av våra larmdekaler, vilket vi hoppas att du har förståelse för.

 

Följande storlekar har vi på våra larmdekaler och larmskyltar:

Larmskylt

En larmdekal ska vara tålig för solljus och ha bra häftning för att inte lossna från fasad, fönster och dörr. Alla våra dekaler är tryckta i högkvalitativt material för lång och hållbar framtid. Vi har följande storlekar som du kan beställa:

 

  • Små fönsterdekaler (klister)
  • Stora fönsterdekaler (klister)
  • Skylt A5 (skruvas, se bild ovan)
  • Skylt A3 (skruvas)
  • Skylt A1 (se bild till höger. Nelly och Simon på bilden medföljer ej utan skylten ska skruvas fast)

Publicerad

Förebygga inbrott

Gör som 23,807 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev