Larmpaket komplett larm med kamera - Svenska Alarm

Larmpaket

Komplett larmpaket med godkänd larmutrustning. Vi hjälper dig att välja ett hemlarm som passar just dig och dina behov bäst. Just nu har vi ett erbjudande på larmpaket som du inte får missa –  hör av dig för din personliga offert!

 

Larmpaket

 

 

Godkänt larmpaket med godkänd installation

Det finns många olika typer av larm på marknaden. När du letar efter ett nytt larmpaket så titta då efter ett godkänt larmsystem. Svenska Brand- och Säkerhetscertifiering och SSF Stöldskyddsföreningen rekommenderar vår utrustning – du får alltid godkänd utrustning när du väljer ett nytt smart larm från Svenska Alarm.

 

Komplett larmpaket

Ett komplett larmpaket innehåller skydd mot både inbrott och brand. En kamera detekterar ifall en obehörig person rör sig i rummet. Larmhändelsen hanteras snabbt och närmsta väktare kan tillkallas. En professionell åtgärd av en väktare hjälper dig som kund att gripa obehöriga personer, och att återställa eventuella skador som ett krossat fönster.

För att larma ifall någon bryter sig in genom en dörr eller ett fönster innehåller larmpaketet magnetdetektorer. De kan användas både även när man är hemma. Då använder man en funktion som heter skalskydd och som innebär att larmsystemet är aktiverat och detekterar ifall någon bryter sig in genom en dörr eller ett fönster. Samtidigt som man fritt kan röra sig inomhus.

Den optiska rökdetektorn känner tidigt av rökutveckling och sirenen larmar högt och tydligt. Kameradetektorn kan verifiera rökutvecklingen med bilder. Räddningstjänsten kan tillkallas och elden släckas.

Användaren får en telefonapplikation som är enkel att använda. Installationen av komponenter inklusive app till telefonen görs av installatören. Kunden får en tydlig och pedagogisk genomgång av larmpaketets funktioner och våra kunder brukar beskriva vårt larmpaket som väldigt enkelt att använda.

 

Enkelt att skaffa – enkelt att använda

Det är med personlig hjälp som vi guidar dig igenom de olika valen som ska göras när ett nytt larmpaket införskaffas. Utbildade Säkerhetsrådgivare, av polisen godkänd installatör är goda förutsättningar till ett tryggt val av leverantör för installation av ditt nya larmpaket. Gör nu som dina grannar och hör av dig till oss så hjälper vi dig med allt.

Publicerad

Kameralarm

Gör som 23,794 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev