Larmtekniker - Ledigt jobb Ansök till - Svenska Alarm

Larmtekniker för smarta Larm

Svenska Alarm arbetar med installation av smarta larm till hem och företag. Kompetenta och duktiga medarbetare är en nyckelfaktor i vår framgång. Vi har stor efterfrågan på våra trygghetstjänster och söker dig som vill arbeta hos oss.

 

larmtekniker för smarta larm

 

Larmtekniker för larminstallation

Hos oss ska en larmtekniker vara tekniskt utbildad och duktig på att hantera kunder. Låt oss en gång extra understryka hur viktigt det är med social kompetens. Vi arbetar hos kunder, i deras hem och på deras företag. För att göra professionella installationer och service behöver kunden alltid sättas i centrum. Det handlar om att hjälpa kunder. Du behöver kunna lyssna och förstå kundens problem. Lika mycket som du behöver ha kunskap att lösa tekniska utmaningar för våra hemlarm, inbrottslarm larmsystem och villalarm.

 

Jobb som larmtekniker

Du kommer att ingå i vår larmavdelning. Här är vi ett positivt gäng som arbetar tillsammans. Vi löser kundärenden, gör service och installerar smarta larm.

 

Kvalifikationer:

– B-körkort för bil
– Tekniskt intresserad
– God telefon och datorvana
– Social och servicefokuserad
– Ordningsam och ansvarskännande
– Ej tidigare straffad, vi kräver utdrag ur belastningsregistret

 

Svenska Alarm erbjuder dig:

– Löpande kompetensutbildning
– En härlig arbetsplats med bra kollegor
– Goda utvecklingsmöjligheter

 

larmtekniker jobb
En arbetsdag på Svenska Alarm börjar kl 8-9 på morgonen. En kopp kaffe på kontoret och under tiden hanterar du som tekniker kundärenden. Många tekniska problem går att lösa över telefon och med hjälp av datorn som arbetsredskap. Det är därför viktigt att en larmtekniker har god datorvana och enkelt kan förstå och behärska nya datorprogram. Du utför de installationer och servicebesök som är inbokade under dagen. Flexibilitet är av högsta vikt när du arbetar som larmtekniker hos oss. Vissa dagar blir lite längre, och andra dagar blir lite kortare. Det ger dig en arbetssituation med frihet under ansvar.

 

Ledigt jobb som larmtekniker

Vi rekryterar kontinuerligt ny personal så klicka här och skicka in din ansökan redan idag!

Publicerad

Jobb

Gör som 23,865 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev