Larmbyte är lika enkelt som att byta telefonnummer - Gör så här!

Lika enkelt som att byta telefonabonnemang

Sedan telemarknaden avreglerades har miljontals människor valt att byta telefonoperatör för att få en bättre tjänst till en billigare peng. Inom säkerhetsbranschen råder det inget monopol men inte heller har någon aktör drivit förbättringsarbete för kunderna – det vill vi på Svenska Alarm ändra på.

 

Lika enkelt som att byta telefonabonnemang

 

Det kan tyckas som en självklarhet idag, men det är inte så länge sedan telemarknaden blev fri. Först ut var Jan Stenbeck som med sitt bolag Comviq fick ta en match mot monopolet. Efter det följde många efter och idag har vi Jan att tacka för både lägre priser och bättre tjänster.
I larmbranschen råder det inget monopol, men istället för att driva förbättringsarbete för kunderna har de flesta larmföretagen sneglat för mycket på varandra. Därför ser vi på Svenska Alarm en stor möjlighet att inte bara leverera bättre hemlarm utan också erbjuda en modell som gör det billigare för våra kunder.

 

“Ett telefonsamtal till oss är allt du behöver göra, resten fixar vi

– allt ifrån uppsägning och borttagning av ditt gamla larm

till installation av ditt nya smarta hemlarm.”

 

Brons i fotbolls VM

Sitter du fast med ett gammalt hyresavtal och med en utrustning som inte bytts ut sedan Sverige tog brons i fotbolls-VM? Visste du att det idag är lika enkelt att byta larm som det är att byta mobiloperatör? Ett telefonsamtal till oss är allt du behöver göra, resten fixar vi – allt ifrån uppsägning och borttagning av ditt gamla larm till installation av ditt nya moderna kameralarm.

 

Äga larmet?

Hos oss äger du sedan din utrustning vilket innebär att du precis som hos din nuvarande leverantör betalar en liten månadskostnad, med den väsentliga skillnaden att den kostnaden blir 0 kr när din larmutrustning är slutbetald. Service och support får du naturligtvis av våra trevliga säkerhetsrådgivare så länge och ofta du önskar.

Detta betyder att ju längre du har ditt larm ju lägre blir din månadskostnad till skillnad från hyralternativ som är standard på marknaden och där kostnaden tvärtom ofta blir högre.

Om du är nyfiken på hur mycket just du kan spara har vi tagit fram en liten tjänst som vi kallat för Larmkalkylatorn. Ta fram din senaste faktura och klicka sedan på den här länken till Larmkalkylatorn.

Blev du förvånad? I så fall ser vi fram emot att hjälpa dig.

Publicerad

Kameralarm, Säkerhetstips

Gör som 23,865 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev