Ny grafisk profil och nya dekaler på Svenska Alarm - Svenska Alarm

Ny grafisk profil och nya dekaler på Svenska Alarm

Svenska Alarm har lanserat många nyheter det senaste året, bland annat en ny modern app och högupplöst kamerabevakning. Nu får den grafiska profilen en uppdatering med en snyggare uggla och företaget ger samtidigt ut nya larmdekaler och skyltar för att signalera att ett hem är larmat med den senaste tekniken för att förhindra inbrott.

– Det händer mycket på Svenska Alarm, något vi vill visa med en uppdaterad look. Vår ikoniska blåvita färgtoning är kvar men ugglan har fått ett lite smartare utseende. Vilket är talande för vårt smarta larmsystem, säger Christofer Eriksson, vd på Svenska Alarm.

De nya larmdekalerna och skyltarna är tåliga mot vind och sol och berättar att hemmet är skyddat med kameror, sensorer och uppkopplat mot certifierad larmcentral.

Är du befintlig kund beställer du enkelt nya larmdekaler via supportfunktionen nere i högra hörnet eller klicka och läs mer om larmdekaler här.

Är du intresserad av att bli kund till Svenska Alarm kan du läsa mer om vårt smarta hemlarm på https://www.svenskaalarm.se/hemlarm/.

Svenska Alarms nya snygga uggla.

Publicerad

Nyheter

Gör som 23,804 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev