Ny inbrottsvåg nära dig - Svenska Alarm

Ny inbrottsvåg nära dig

Vi kan dagligen läsa i medier om nya brott. Det är lätt att tro att inget kan sätta stopp för en tjuv. Svenska Alarm har granskat medierna och har tipsen för att mota bort tjuven.

 

Ny inbrottsvåg nära dig

 

Grannsamverkan mot inbrottsvågor

En undersökning presenterad i SvD där drygt 3000 ägare av fritidshus  blev tillfrågade visar på att inbrotten faktiskt har minskat. Förklaringen sägs vara grannsamverkan och fler larm enligt DN.

 

Ny inbrottsvåg är på väg

Det kommer ständigt nyheter som rapporterar om den nya inbrottsvågen som sveper in över landet. I SvD och rapport kunde vi läsa att flera personer på västkusten blivit drabbade under den senaste tiden. Det är både företag, villor och lägenheter som drabbas. Vad som verkligen ligger bakom är svårt att säga. Det kan vara ligor som drar fram eller lokala små-tjuvar.

 

Drabbade av inbrottsvågen

Tyvärr drabbas alla regioner av inbrott och ett flertal andra exempel är BjärredGöteborgLandskronaLaholmLillängeLund,HalmstadHelsingborgHelsingborgMotalaMunkedalNorrtäljeStockholmSandvikenSkåneSjöboTrelleborg,VareVarbergVänersborgUddevallaÅreÄngelholm och Örkelljunga.

 

Inbrottsvågen upprepas

Det brukar bli lugnt efter att den alarmerande nyheten kommit ut men sen när lugnet har lagt sig så blossar det upp nya inbrott igen och igen. Det bästa du kan göra är att skaffa ett hemlarm för att skydda dig.

Publicerad

Inbrottsstatistik

Gör som 23,794 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev