Nya funktioner i Svenska Alarms app - kompatibel med smarta lås och snabbare åtgärd vid verifierade larm - Svenska Alarm

Nya funktioner i Svenska Alarms app: kompatibel med smarta lås och snabbare åtgärd vid verifierade larm

Svenska Alarm släpper nu flera nya funktioner till bolagets app som nu är kompatibel med smarta lås såsom Yale Doorman. Appen kan också kopplas till tjänsterna Väktare Direkt och Väktare Nu.

– Det här är funktioner som kunder har efterfrågat och det är precis så vi vill arbeta, att utveckla våra lösningar och tjänster så att de fungerar på kundernas villkor och efter deras behov, säger Niklas Halldén, styrelseledamot och medgrundare av Svenska Alarm.

Svenska Alarm var först på larmmarknaden med en uppkopplad app redan 2011, och 2019 lanserades en ny och uppdaterad app som ger larmägaren full kontroll genom features som aktuella bilder direkt i telefonen, se orsak till utlöst larm och uppkoppling mot certifierad larmcentral. Här är de senaste funktionerna i appen:

Väktarutryckning

De två tjänsterna för väktarutryckning Väktare Direkt och Väktare Nu som nu går att använda via appen innebär ännu snabbare åtgärd vid verifierade larm. Väktare Direkt innebär att närmaste väktare i området tillkallas omgående vid ett verifierat larm för att kontrollera och säkerställa din trygghet, och Väktare Nu är en helt unik funktion som gör det möjligt att med ett knapptryck tillkalla en väktare.

Yale Doorman-integration

Yale Doorman-integrationen gör det möjligt att hantera elektroniska dörrlås från Yale direkt i Svenska Alarm appen. Funktionen är snabb, smidig och håller högsta säkerhetsnivå. Det är ett smart sätt att hantera ditt godkända larm och digitala dörrlås, och du kan nu låsa din dörr med Yale Doorman direkt från Svenska Alarms app med bara två knapptryckningar.

– Vi utvecklar och släpper nya uppdateringar, funktioner och förbättringar löpande, med målsättningen att alltid erbjuda den smartaste och bästa appen för larm på marknaden, säger Niklas Halldén.

Kom gärna med egna förslag och idéer på bra funktioner till appen, skicka ett mail till info@Svenskaalarm.se.

Publicerad

Nyheter

Gör som 23,865 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev