Godkända och säkra larm för ett säkrare hem – Svenska Alarm

Säkra larm och hem till bra priser

Fler borde skaffa säkra larm för att få säkra hem. Det är många som sitter på gamla dyra hyrlarm och som med fördel skulle kunna uppgradera till ett smart – och billigare – hemlarm för ett bättre skydd. Det är därför viktigt att med jämna mellanrum se över sin larmlösning.

 

Vi erbjuder säkra larm till bra priser

 

Säkra larm som enkelt kan styras via en app

Nya larmlösningar är mycket enkla att använda. För att larma på kan du använda en larmbricka, knappa in en vanlig fyrsiffrig kod eller varför inte enkelt genom en app på din smarta telefon. Våra säkra larm håller både tjuven borta och får dig och din familj att känna er trygga. Våra säkra larm ger våra kunder säkra hem.

 

Välj ett larmsystem med godkända lösningar

Ett larmsystem ska vara godkänt och uppfylla branschens högt ställda krav. Det finns ingen mening med att fundera på att köpa ett icke-godkänt larmsystem ifall det är ett fungerande skydd man är ute efter. Välj därför att skaffa ett smart hemlarm installerat av oss på Svenska Alarm.

Vi vill ge våra kunder så säkra hem som möjligt. Därför har vi utvecklat ett hemlarm som är intelligent samtidigt som det är användarvänligt. Hemlarmet uppdateras ständigt och funktionerna är mycket säkra.

Larmsystemen från Svenska Alarm rekommenderas av Stöldskyddsföreningen (SFF) och är certifierad för svenska marknaden av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering AB (SBSC). Dessutom är vi godkända av polisen som larminstallatör.

Ett säkert larm gör dig trygg

Upplev tryggheten med ett rekommenderat larm och njut av att kunna slappna av på riktigt.

Exempel på några av larmets smarta funktioner som ger säkerhet:

 • Du kan larma 112 direkt genom appen vid fara
 • Om larmet går igång kontaktas larmcentralen omedelbart och skickar ut väktare till dig.
 • Vid händelse av brand går hemlarmet igång i och med den effektiva rökdetektorn.
 • Larmet är omöjligt att slå ut tack vare en patenterad så kallad tvåvägsteknik.
 • Hemlarmet är utrustat med kamera. En bild brukar säga mer än tusen ord och det stämmer verkligen när det gäller inbrott eller andra hotande faror. Larmet skickar bilder direkt till din mobiltelefon. Du kan därefter välja om du vill kontakta 112 eller trycka på falskt alarm.
 • Med ett tillval till hemlarmet kan du installera en siren och kamera utomhus. Detta avskräcker en potentiell tjuv innan han ens har försökt att bryta sig in i huset.

Kontakta oss och säkra ditt hem

Gör som många andra redan gjort och bli kund hos oss idag. Svenska Alarm hjälper dig att säkra ditt hem med allt från allmänna frågor till installation och support. Kontakta oss idag på telefon 0770-112 060 eller mail info@svenskaalarm.se.

 

 

Publicerad

Kameralarm

2 kommentarer

 1. Arne Refsdal skriver:

  Behöver larm

  • Ugglan skriver:

   Hej Arne

   Min kollega Bengt Ewald kommer att kontakta dig efter helgen.

   MVH
   Christofer Eriksson
   Svenska Alarm

Gör som 23,794 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev