Trygghetslarm för äldres välmående - Svenska Alarm

Trygghetslarm

Ett hemlarm skyddar mot inbrott, brand och har funktionen trygghetslarm som används av äldre för att larma anhöriga vid akut behov av hjälp – ibland går det inte att ta sig fram till en telefon utan man vill bara kunna trycka på en knapp.

 

Trygghetslarm

 

Trygghetslarm för din trygghet

Alla vill vi känna oss trygga och bekväma hemma i vårt egna hem. Trygghetslarmet som man väljer att ta hjälp av måste vara enkel att använda, för att kunna fylla sin funktion. Flera år av arbete där just många äldre valt att skaffa ett smart trygghetslarm från oss har bidragit till vår erfarenhet och kunskap.

 

Enkelt, enkelt och enkelt är det att använda våra smarta trygghetslarm

Våra trygghetslarm aktiveras med hjälp av en bricka. Det kan ofta vara svårt att komma ihåg koder och därför har vi valt att arbeta med en enkel men säker lösning. Brickan är unik för just ditt larmsystem och skulle den försvinna så hjälper vi till att avprogrammera den och hjälper till med en ny. Brickan kan förvaras i fickan men kan även hänga i ett halsband om man så önskar.

Vill anhöriga ha en kod eller en egen bricka för att larma av och på så går det också att lösa. Dessutom går våra smarta trygghetslarm att styra med en app direkt från telefonen. Så larmsystemet kan aktiveras direkt från en mobiltelefon.

 

Knappsatsen lyser och ger ifrån sig tydliga ljud

Användaren kan alltid känna sig trygg och får hjälp av vårt smarta trygghetslarm för att larma av och larma på. Tydliga ljudsignaler hjälper användaren att komma ihåg att larma av direkt när de kommer innanför dörren. Tiden för av-larmning kan justeras beroende på vad användaren önskar. Knapparna lyser och syns tydligt både i dagsljus och i mörker. Vid av-larmning behöver man inte komma ihåg vilken knapp det är man ska trycka på för larmsystemet hjälper till visar dig genom att låta just den knappen blinka. Det gör det enkelt att använda larmet.

 

Trygghetslarm en del av vårt smarta hemlarm

Tryck på en knapp och anhöriga får bilder och ett meddelande om din situation. Vårt trygghetslarm fungerar utan att vi behöver påverka din hemtelefon. Du kan behålla din hemtelefon precis som vanligt, byta till ip-telefoni eller ta bort din hemtelefon helt. Vårt trygghetslarm bygger på den senaste tekniken och sänder säkert och tryggt via GPRS teknik.

 

Den personliga integriteten är viktig

Äldre blir vi men inte mindre måna om att få fortsätta att leva vårt eget liv. Vi vill inte att anhöriga ska övervaka oss med kameror och kontrollera allt vi gör. Därför är det extra viktigt att poängtera fördelarna med vårt kameralarm som inte kan ta bilder utan att användaren själv aktiverat trygghetslarmet. Dessutom har vi även lösningar utan kamera för den som önskar det.

 

Vårt trygghetslarm passar just äldre

Äldre personer vill ha trygghetslarm enkla att använda och vi har installerat till  många kunder som är äldre. Det är en sak att arbeta med den senaste tekniken men vi har också installatörer som både är duktiga på att montera utrustningen och pedagogiskt visa hur larmet fungerar, vi har till och med en montör som kan teckenspråk om det skulle behövas. Säger Christofer Eriksson.

 

Så här skaffar du ett smart hemlarm

Hör av dig till oss så hjälper vi dig med allt från en lösning som passar era behov. Vi arbetar bara med personlig hjälp så varken du hör av dig till oss via hemsidan eller på telefon 0770 – 112 060 så får ni hjälp av någon av våra utbildade säkerhetsrådgivare.

Publicerad

Kameralarm

2 kommentarer

 1. Fawaz Agha skriver:

  Hej
  Jag är mycket interesserad av att köpa hela systemet för trygghetslarm, dvs, klockorna och datasystem /telefon? Mycket tacksam om Ni kan informera mig om hela systemet och hur det fungerar mm….

  MVH
  Fawaz Agha

  • Ugglan skriver:

   Hej Fawaz

   Min kollega Bengt Ewald kommer att kontakta dig efter helgen.
   Skicka gärna ditt nummer till honom på bengt@svenskaalarm.se så ringer han upp dig.

   MVH
   Christofer Eriksson
   Svenska Alarm

Gör som 23,794 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev