Utomhuslarm stoppar tjuven innan inbrott - Svenska Alarm
  • UTOMHUSLARM MED LIVE KAMERA

    Nu kan du stoppa tjuven utanför huset.

Se mer

Utomhuslarm avskräcker och förebygger.

Med ett effektivt utomhuslarm kan du avskräcka tjuven och avbryta ett inbrott redan innan det påbörjats. Vårt unika koncept live utomhuskamera är en prisvärd lösning.

 

 

  • Stoppar ett inbrott innan det skett.
  • Fungerar både på dagen och natten.
  • Video till din mobil.
utomhuslarm app

Utomhuslarm med toppmodern teknik.

Vårt koncept bygger på den senaste tekniken. En live kamera filmar med högupplöst film och skickar det direkt till din mobil. Systemet är anpassat efter svenskt klimat. Köp ett toppmodernt utomhuslarm nu!

365 kr/mån

Professionell installation 50% rabatt!
Ord. pris 2250 kr
utomhuslarm

Ett komplett utomhuslarm.

Köp ett komplett utomhuslarm eller kombinera med ditt nuvarande hemlarm. Du får en professionell installation. Läs mer om komponenterna i konceptet vi erbjuder nedan:

Låt oss kontakta dig

Vi svarar gärna på frågor och berättar mer om vårt utomhuslarm. Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt på det sätt du själv föredrar. Du förbinder dig givetvis inte att köpa något.

Utomhuslarm

Svenska Alarm hjälper dig med ditt nya utomhuslarm. Våra rådgivare och utbildade installatörer tar hand om dina frågor och ger dig ett optimalt skydd med ditt nya larm utomhus.

Ett smart utomhuslarm placeras för att avskräcka ett inbrott redan innan det skett. Låt inte tjuven röra sig fritt i din trädgård. Ju kortare tid tjuven får på sig desto mindre risk att inbrottet sker.

Kameran till utomhuslarmet är intelligent och programmeras för att filma när obehöriga personer passerar. Vid händelser skickas filmen i realtid från kamerorna direkt till mobilen. Telefonapplikationen notifierar användaren och presenterar tydligt färgbilderna över händelsen.

Vid köp av Svenska Alarms smarta utomhuslarm får du en fackmässigt utförd installation av en professionell larmtekniker. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig det här smarta utomhuslarmet. Du gör ett tryggt val när du väljer att kontakta oss.

Gör som 23,865 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev