• UTOMHUSLARM. ÄNTLIGEN HÄR!

    Nu kan du stoppa tjuven utanför huset.

Se mer

Utomhuslarm avskräcker och förebygger.

Med ett effektivt utomhuslarm kan du avskräcka tjuven och avbryta ett inbrott redan innan det påbörjats. Vårt unika koncept med trådlöst system och prisbelönt utomhuskamera är prisvärt för alla. Rekommenderas av SSF Stöldskyddsföreningen.

 

 

  • Stoppar ett inbrott innan det skett.
  • Fungerar både på dagen och natten.
  • Bilder till din mobil.
utomhuslarm app

Utomhuslarm med toppmodern teknik.

Vårt koncept bygger på den senaste tekniken. En kameradetektor filtrerar bort falsklarm och känner snabbt av om siren och blixtljus bör aktiveras. Bilder skickas direkt till din telefon. Det trådlösa systemet är anpassat efter svenskt klimat. Köp ett toppmodernt utomhuslarm nu!

339 kr/mån

Professionell installation 50% rabatt!
Ord. pris 2250 kr
utomhuslarm

Ett komplett utomhuslarm.

Köp ett komplett utomhuslarm eller kombinera med ditt nuvarande hemlarm. Du får en professionell installation. Läs mer om komponenterna i konceptet vi erbjuder nedan:

Låt oss kontakta dig

Vi svarar gärna på frågor och berättar mer om vårt utomhuslarm. Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt på det sätt du själv föredrar. Du förbinder dig givetvis inte att köpa något.

Utomhuslarm

Svenska Alarm hjälper dig med ditt nya utomhuslarm. Våra rådgivare och utbildade installatörer tar hand om dina frågor och ger dig ett optimalt skydd med ditt nya larm utomhus.

Ett smart utomhuslarm placeras för att detektera och avskräcka ett inbrott redan innan det skett. Låt inte tjuven röra sig fritt i din trädgård. Ju kortare tid tjuven får på sig desto mindre risk att inbrottet sker.

Kameran till utomhuslarmet är intelligent och programmeras för att larma när obehöriga personer passerar. Eventuella falsklarm kan det intelligenta systemet enkelt filtrera bort. Vid händelse av larm skickas alla bilder från utomhuskamerorna direkt till mobilen. Telefonapplikationen notifierar användaren och presenterar tydligt färgbilderna över händelsen.

Vid köp av Svenska Alarms smarta utomhuslarm får du en fackmässigt utförd installation av en professionell larmtekniker. Utomhuskameran kan köpas separat eller komplettera ett befintligt larmsystem. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig det här smarta utomhuslarmet. Du gör ett tryggt val när du väljer att kontakta oss.

Gör som 23,594 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev