Veronica, Helsingborg, nöjd kund av smart Hemlarm med app

Veronica har köpt ett smart hemlarm i Helsingborg

För cirka tre år sedan hade Veronica Eriksson i Helsingborg inbrott hemma. Hon hade vid den tiden ett larm från en annan leverantör men hon upplevde att det inte var till någon nytta. Som man kan förstå, är hon väldigt besviken över det larmföretaget hanterande av situationen – för vem vill gå genom en massa problem med att installera och betala för hemlarm i Helsingborg för att sedan bara få inbrott hos sig utan några som helst konsekvenser för tjuven? Inbrottslarmet skickade ingen information till henne om inbrottet. Larmföretaget tog inget som helst ansvar utan ringde polisen. Efter detta bytte Veronica leverantör av sitt hemlarm i Helsingborg till Svenska Alarm. Detta har hon aldrig ångrat! Nu kan hon äntligen känna sig trygg.

 

Välj noga larmleverantör för ditt hemlarm i Helsingborg

Hemlarmet installerar vi åt dig

– Det var en chock att komma hem till ett omkullvält hem, berättar Veronica. Den obehagliga känslan av att någon varit inne hos mig sitter kvar länge. Besvikelsen över att möta polisen och inte den befintliga larmleverantören eller en väktare gjorde det hela ännu värre.
– Med facit i hand så borde jag satt mig in i tjänstens innehåll när jag valde larmfirma första gången. Det ingick inget utöver installationen helt enkelt.

Hennes kommentarer betonar vikten av att ta reda på vad det är man kommer att få ut ur tjänsten innan man anlitar den. Detta är särskilt viktigt när det gäller hemlarm – man vill ju inte gärna komma hem till en röra efter ett inbrott: man betalar för att larmet ska förhindra att detta händer i första taget.

 

Trygg med inbrottslarmet

– Med Svenska Alarm känner jag mig trygg. Installatören som var här och installerade mitt smarta hemlarm förstod allvaret och betydelsen för mig i de produkter som de levererade. De tog sig tid att förklara och instruera, fortsätter Veronica. Eftersom Inbrottslarmet i Veronicas hem är smart har även henne hennes barn och grannar åtkomst till det vilket är enkelt ordnat. Veronica känner sig också trygg med att Svenska Alarm är en polisgodkänd larmleverantör.

– Jag kommer nog att utvidga tjänsten genom att installera brandvarnare för ännu bättre säkerhet, säger hon.

 

Mycket nöjd med servicen hos Svenska Alarm

Veronica upplever Svenska Alarm som ett bra företag som dessutom gör mycket även för att förebygga brott. – De svarar snabbt på mina frågor och gör allt för att jag som kund ska bli nöjd. Nu för tiden använder jag larmet även om jag bara går ut i trädgården eller i garaget och det gör att jag känner mig trygg. Jag vet att larmet tjuter så in i bomben, det har vi testat tillsammans vid installationen.

 

Vi startade med en mission om fler nöjda larmkunder

Vi även givetvis mycket glada över Veronikas omdöme och inte minst tackar vi för alla andra berättelser vi dagligen hör, fortsätt gärna skicka in dem. Läs även gärna här om intervjun med Svenska Alarms VD Christofer Eriksson om grunden till varför han startade företaget.

 

Detta får du när du köper vårt hemlarm.

När du installerar ett av Svenska Alarms hemlarm i Helsingborg får du en oslagbar trygghetskänsla. Du behöver inte ligga vaken om natten, eftersom skalskyddet kan aktiveras när du är hemma. För att skrämma bort eventuella tjuvar har du en siren och en kamera med blixtljus vilket, så som Veronica berättat, ”tjuter så ända in i bomben”. Tänk dig vilken upplevelse för tjuven, som försöker ta sig in så obemärkt och tyst som möjligt, att mitt i mörka stilla natten bli överraskad av en siren som väcker hela grannskapet, och bli fotograferad på köpet!
När larmet går, rycker väktaren ut på en gång. På appen kan du följa alla dennes uppdateringar; och bilderna som kameradetektorn tagit kommer att skickas direkt till dig. Du får själv avgöra om de ska vidarebefordras till väktaren.
Detta och mycket annat hjälpte Veronica att bestämma sig för Svenska Alarms smarta hemlarm i Helsingborg. Du kan skaffa samma säkerhet som Veronica. kontakta oss idag och vi kommer att förklara allt du behöver veta om vår service, samt svara på eventuella frågor du kan tänkas ha. Bestämmer du dig för att anlita oss kommer en certifierad behörig ingenjör för inbrottslarm att säkerställa att installationen går rätt till. Efter det kan du sova tryggt vare sig du befinner dig hemma eller på resa: vi sköter säkerheten åt dig!

 

Kontakta oss idag

 

Publicerad

Nöjda kunder

Gör som 23,776 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev