Det billigaste hemlarmet är det du äger själv – här är jämförelsen - Svenska Alarm

Det billigaste hemlarmet är det du äger själv – här är jämförelsen

Det finns många faktorer att väga in när du ska investera i ett hemlarm. Är det tillräckligt säkert, uppfyller det alla funktioner hemmet behöver, går det att använda med husdjur med mer. Förutom säkerhet är ekonomin en avgörande fråga och det billigaste hemlarmet är det du köper och äger själv.

Vanligt med hyrkostnader i larmbranschen

Många larmaktörer använder en abonnemangsform för larmutrustningen, det vill säga att användaren hyr larmutrustningen från företaget. Utöver det ingår en månadskostnad för larmtjänsten, alltså ett uppkopplat larm med åtgärd.

Detta har kortsiktiga ekonomiska fördelar. Användaren undviker stora uppstartskostnader och kan närsomhelst lämna tillbaka larmsystemet. Nackdelen kan vara bindningstider på flera år, många aktörer höjer också hyrkostnaderna varje år. Detta tillsammans med att larmutrustningen blir äldre och äldre medför att kostnaden över tid blir hög.

Ett hemlarm är en investering för framtiden

Men ett hemlarm bör inte vara en kortsiktig investering. Oavsett om du flyttar från lägenhet till hus, eller byter förortsvillan mot storstaden är det viktigt med ett hem som är tryggt och skyddat. Ett larm du äger själv kan du enkelt ta med dig vid flytten, precis som du tar med dig sängen eller soffan. Därför äger många hemlarmet länge.

Billigaste hemlarmet är det med låga löpande kostnader

Det billigaste hemlarmet blir på sikt det som har lägst löpande kostnader. Med Svenska Alarms larmsystem äger du själv hela systemet, det vill säga att du köper loss komponenterna. Systemet kan betalas direkt eller avbetalas under maximalt 72 månader. Därefter betalar du endast för larmtjänsten, 145 kronor i månaden.

Svenska Alarm är det billigaste hemlarmet

Exempel på betalningsmodell Svenska Alarm och andra larmaktörer på marknaden.

I en jämförelse med andra aktörer på marknaden blir alltså Svenska Alarms prismodell billigast på sikt. Som certifierat larmbolag och levererar Svenska Alarm såklart samma höga kvalitet och säkerhet.

Självklart ingår full support och service på Svenska Alarms lösningar och du väljer själv vilka komponenter som passar familjen bäst.

Publicerad

Nyheter, Säkerhetstips

Gör som 23,865 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev