”Ett perfekt larm för mig och husdjuren” - Svenska Alarm

”Ett perfekt larm för mig och husdjuren”

Tove Sjövall bor i en villa på landet med sin hund och två katter, trygg med Svenska Alarms smarta larmlösning. Anledningen att hon valt just Svenska Alarm: billigast på marknaden och den personliga servicen.

– Jag kunde spara en hel del pengar genom att byta till Svenska Alarm. Att jag äger min egen utrustning är ett stort plus. Men det bästa är att jag är mer än bara en kund i mängden, jag får ett fantastiskt bemötande och service, säger Tove Sjövall.

Tove har ett husdjursanpassat hemlarm med bland annat kameradetektor, magnetkontakt för dörr och fönster samt rökdetektor. Det går också att aktivera ett skalskydd där endast fönster och dörrar larmas vilket är bra exempelvis när man sover eller som Tove har husdjur.

– Det är en stor fördel att larmet fungerar bra med mina husdjur, det är verkligen smidigt och anpassat för oss med hundar eller katter i hemmet.

Larmet är kopplat till Svenska Alarms app där Tove bland annat kan se vad som händer vid larmenheterna och aktivera eller avaktivera larmet om det behövs.

– Att jag kan se allt direkt i mobilen är väldigt bra, jag känner verkligen kontroll.

Publicerad

Jobb, Nöjda kunder, Nyheter

Gör som 23,865 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev