Handsändare för av och pålarmning - Svenska Alarm

Handsändare

För att slå av och på  ett smart hemlarm så blir det alltmer populärt att använda en liten handsändare. Den här kompletterar knappsatsen och användarvänligheten uppskattas hos användaren.

 

Handsändare

 

Handsändare

Kärt barn har många namn. Det gäller även här och därför möts vi av de olika namnen som: handsändare, fjärrkontroll och larmbricka. Med hjälp av sändaren så stänger du av och sätter på ditt eget villalarm.

 

Användartips för din handsändare

Användartips: Låt inte din handsändare ligga där det är kallt. Det försämrar livslängden på det batteri som sitter i. Nu när temperaturen börjar närma sig nollan och även gå ner en bit därunder så ökar risken. Det kan vara så att man låter den ligga kvar i bilen som står utomhus. Så ta som vana att ta med den i fickan så slipper du riskera sådana här missöden.

 

Att byta batteri i handsändaren

Tänk på: När du byter batteri i larmutrustningen inkopplad till ett hemlarm så kan larmet påverkas. Kontakta alltid din larmleverantör för innan du gör något själv.

Skulle det vara så att batteriet tar slut i ditt inbrottslarm du köpt av Svenska Alarm så kan du alltid byta ut batteriet själv eller få professionell hjälp. Här kan du läsa mer om batteribyte.

Publicerad

Användartips larm

Gör som 23,804 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev