Huslarm som är godkänt från Svenska Alarm - Läs hur de hjälper dig!

Smart huslarm med kamera

Huslarm är en viktig åtgärd för att minska risken att bli drabbad av ett inbrott. Det är en självklarhet att ha ett installerat larm på företaget och det borde det vara för alla villor och många lägenheter också. Det går inte att gå förbi en butik i stan utan att det är larmat. För dig som bor i en privatbostad är det precis lika viktigt att inte behöva utsättas för den kränkning som ett inbrott innebär.

På natten kommer tjuvar, eller? Numera gör det dessvärre många inbrott även på dagen. Det som förr doldes i mörkret nattetid göms nu med andra medel. En undersökning visade att de flesta inbrott sker mitt på blanka tisdagen, när både husägare och grannar är på jobbet, i skolan, ute på andra ärenden. Tjuvarna klär ut sig till TV-reparatörer, flyttgubbar eller städhjälp. Det ser inte det minsta misstänkt ut om någon skulle råka titta förbi, och det gör många i alla fall inte ändå. Idag sköter sina egna angelägenheter och på dagen är majoriteten på jobbet. Resultatet blir att den kväll du drömt om hela vägen hem från jobbet – ett varmt bad, god mat, skönt soffhäng framför TV:n – ganska snabbt förvandlas till mardrömscenario när du öppnar dörren och inser vad som hänt.

Polisen kommer till ditt hus och undersöker situationen. Kanske att de hittar gärningspersonen, men det är lika troligt att du aldrig kommer att upptäcka vem det var, eller var dina värdesaker tog vägen. Det känns förödmjukande och orättvist, och har det hänt en gång vill man inte gärna att det händer igen. Statistiken kommer än en gång att slå sönder drömmen om ett fridfullt liv. Där det har varit inbrott en gång, är det mycket troligt att det sker igen. Har ett av husen i grannskapet drabbats, kommer tjuvarna nästan säkert att gå på ett annat. Det är inte roligt att veta, men det är bra – den som vet var faran finns kan gardera sig. Här berättar vi hur du ska göra just detta.

 

Huslarm för dig och din familj

Att skydda värdesakerna är viktigt. Det är tråkigt att bli av med en dator men ofta är det inte primärt de materiella tingen man blir av med som är det värsta. Det värsta är obehaget av att någon har varit inne i huset och de personliga sakerna man förlorar som aldrig går att återskapa. Ett huslarm skapar en trygghet och välbehag hos hela familjen. Har du väl inskaffat ett bra larm med kamera och app för hemmet får du kontroll över situationen och kan bevaka din egendom och dina ägodelar hela tiden. Du kan kolla läget när du känner för det och vara säker på att om någon försöker bryta sig in, kommer det inte att ske obemärkt – larmet kommer att tjuta så det hörs i hela byn.

Risken för inbrott minskar när du väljer att installera ett huslarm vilket bland annat Aftonbladet skriver om här. Det är heller inte konstigt konstigt – tjuven som hade tänkt sig kunna arbeta i lugn och ro märker ganska snart att hens aktiviteter är utsatta för allas uppmärksamhet, att polisen är på väg och den framtid som förr sett så ljus ut nu endast består av många års frihetsberövande och skam.

För många är argumentet att få reda på om något hänt hemma för att exempelvis undvika att barnen möter förövarna i dörren. Det kan sätta sina spår i de små, och detta i bästa fallet – man vill ju inte ens tänka på att utsätta sina barn för något värre, och ändå finns det så många onda människor i världen. Ett smart huslarm med kamera och app skapar rätt förutsättningar för ett optimalt skydd. Behöver dina barn hjälp får du veta det omedelbart i stället för att komma hem till tragiska konsekvenser. Vid händelse av inbrott får du bilderna till din mobil. Du är i centrum, även om ingen råkar vara hemma. Tillkallas en väktare får du live-uppdateringar direkt i din telefonapplikation. Det är trygghet och på dina villkor, du har full kontroll över ditt hem. Allt inom några knapptryckningars räckhåll.

Professionellt huslarm med app och kamera

 

Larmet inte bara för inkräktare, även rökdetektorer

Du tänker kanske att det aldrig kommer hända dig att tjuvarna hälsar på? Du kanske tycker att det inte är värt det, du har inget som intresserar dem hemma, eller också vet de inte om juvelerna du gömt i garderoben? Förutom att det är bättre att ta det säkra än det osäkra, tro oss, alla som haft inbrott ångrar sig över att de inte köpte ett huslarm i tid, så finns det fler fördelar. Ibland har man små barn hemma som har fingrarna där de inte ska. Vid en viss ålder var vi alla fascinerade med eld och tändstickor, och olyckor kan hända snabbare än man hinner blinka. En brand som upptäcks i tid kan släckas i tid, och konsekvenserna minimeras märkbart. De huslarm som vi erbjuder innehåller så klart även rökdetektorer, så att du får veta om det är minsta lilla antydning på fara – du väcks ur en djup sömn, eller kallas hem genom en varning på mobilen. Allt för att rädda livet på dig och de dina, och även förhindra att du förlorar värdefullt arvegods eller egendomar med känslovärde.

 

Huslarm med professionell larminstallation

Ett larm till huset består av flera olika komponenter. Hos Svenska Alarm får du alltid en professionellt utförd larminstallation. Vi arbetar med godkända produkter och du gör ett tryggt val när du väljer att skaffa ett huslarm från oss. Här kan du läsa mer och ta del av vårt erbjudande på smart huslarm med kamera och app.

Huslarmen från Svenska Alarm är givetvis godkända

 • Siren som påkallar omgivningens uppmärksamhet och som får tjuven att lämna bostaden.
 • GSM (sänder larmet) används för att säkert kontakta dig.
 • Kamera som sänder bilder direkt till din mobil.
 • Rökdetektor som känner av rökutveckling som tyder på brand.
 • App som du styr ditt larm med från din iPhone eller Android.
 • Magnet utgör skalskydd och gör det möjligt att ha ditt huslarm aktiverat på natten.

 

Beställ ett huslarm hos Svenska Alarm

Har du bestämt att du vill ta första steget för att beskydda dig och de dina, kan du nkelt ringa oss och boka en tid. Vi vägleder dig gärna när det gäller valet, genom att transparent berätta om de olika huslarm vi har tillgängliga, och de kostnader som gäller. Fråga gärna efter våra fördelaktiga trådlösa huslarm utan abonnemang, eller ägandelarm som vi kallar dem. Vårt mål är att du som kund ska kunna ha åtkomst till smarta, praktiska huslarm som utför sin funktion och samtidigt smälter in i husets inredning. Vi kan inte förhindra att onda saker sker i världen, men vi gör det vi kan så gott det går: Att arbeta tillsammans med dig för att minimera chansen att du och de dina råkar ut för dem.

 

Vårt huslarm

 

Publicerad

Kameralarm

4 kommentarer

 1. […] intrång i deras egna hem men nu gör vi det möjligt för den stora massan att köpa ett smart huslarm säger Christofer […]

 2. […] huslarm ska vara väl anpassat efter dina behov och skydda mot inbrott och brand. Välj ett huslarm som är […]

 3. Christer Waldton skriver:

  Hej,
  Skulle gärna vilja ha en offert på ett trådlöstlarm med 2st kameror, 2st brand/rökdetektorer, 2st dörrkarmar.
  Vi bor i Täby norr om Stockholm. Skaka även med vad det blir för månadskostnad och era villkor.
  Tackar på förhand
  Hälsn
  Christer

  • Ugglan skriver:

   Hej Christer

   Min kollega Bengt Ewald kommer att kontakta dig efter helgen.
   Skicka gärna ditt nummer till honom på bengt@svenskaalarm.se så ringer han upp dig.

   MVH
   Christofer Eriksson
   Svenska Alarm

Gör som 23,794 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev