Smarta hemlarm och företagslarm i Göteborg – Svenska Alarm

Smarta larmsystem för dig som bor i Göteborg

Du som bor i Göteborg och funderar på larm har kommit rätt. Vi vänder oss till dig som vill ha ett nytt larm i Göteborg installerat. Just nu har vi extra bra erbjudande på hemlarm och företagslarm. Vi är en av polisen godkänd larminstallatör och vi arbetar med godkända larmsystem så du kan känna dig trygg när du kontaktar oss. Våra larm har dessutom blivit testade och rekommenderade av PC för Alla  och de blev framförallt extra positiva av våra bra priser, titta gärna mer på våra jämförelse här.

Säkra larm i Helsingborg

 

Installera larm i Göteborg

Att installera ett nytt larm i Göteborg är inte dyrt. Tack vare våra utbildade installatörer som är godkända av polisen får du en fackmässigt utförd installation till någon hundralapp per månad. Det spelar inte någon roll om du vill ha villalarm, ett hemlarm till en mindre bostad eller inbrottslarm i Göteborg. Vi levererar med samma höga kvalité och samma låga priser till både företagskunder och privatpersoner.

Vi utgår från centrala Göteborg och vi installerar till kunder som bor söder, väster, norr eller öster om och centralt i Göteborg. Regionen är stor så vi nämner endast några av de områden vi är aktiva inom här:

  • Göteborg centrum
  • Göteborg söder (Mölndal, Västra Frölunda, Askim, Billdal, Alvered med flera)
  • Göteborg norr (Backa, Hisings Kärra, Tuve, Asmundtorp, Angered, Surte, Bergsjön, Hisingsbacka med flera)
  • Göteborg öst (Mölnlycke, Landvetter, Partille, Sävedalen, Sävenäs med flera)
  • Göteborg väst (Torslanda, Öckerö, Björkö, Hönö, Hjulvik, Andalen med flera)

 

 

Populärt med inbrottslarm i goa Göteborg

Hemlarm, inbrottslarm och villalarm m.m. till Göteborg

Vi har en ökande tillströmning av goa kunder i regionen. Fler och fler förstår fördelen med ett nytt trådlöst larmsystem som du kan styra med en app. Ett smart inbrottslarm har många fördelar och ger ett effektivt skydd mot såväl inbrott som brand.

För att avskräcka tjuven placerar vi våra larmdekaler på fönster och dörrar. Den större skylten placeras lämpligen på garagedörren eller, som på bilden till höger, på husfasaden. Polisen anser att hemlarm har en avskräckande effekt på inbrottstjuven. Det bästa är ju att slippa bli drabbad. Skulle ändå olyckan vara framme är det viktigt att du har ett inbrottslarm med snabb åtgärd. Alla våra larm kan kopplas direkt till väktare, det gör att du sparar dyrbara minuter vid händelse av brand och inbrott.

Hos Svenska Alarm behöver du inte välja. Alla våra larm, hemlarm och företagslarm, har brandlarm som standard – du får det på köpet. Ett nytt smart hemlarm styrs enkelt med en app. Våra installatörer hjälper dig att ladda ner appen och installera den. Det enda du själv behöver göra är att höra av dig till oss så hjälper vi dig med att installera ett nytt inbrottslarm. Givetvis är vi certifierade av SBCS, se vårt certifikat här.

 

Publicerad

Kameralarm

Gör som 23,794 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev