Villalarm, hemlarm och företagslarm i Helsingborg – Svenska Alarm

Smarta hemlarm, villalarm och inbrottslarm för Helsingborgare

Det finns en möjlighet för dig som bor i Helsingborg att få ett toppmodernt larm installerat. Svenska Alarm erbjuder många olika typer av larmsystem: smarta hemlarm, inbrottslarm, villalarm med mera. Helsingborgare kan ta del av vår bästa kampanj hittills så tveka inte att kontakta oss för personlig hjälp.

 

Nu kan du som bor i Helsingborg köpa dig ett bra villalarm, hemlarm eller inbrottslarm

 

Inbrottslarm i Helsingborg med professionell installation

Vid val av inbrottslarm för hem och företag ska det vara produkter som är godkända av Svenska Brand- & Säkerhetscertifiering AB (SBSC) och rekommenderade av Stöldskyddsföreningen (SSF). Svenska Alarm säljer så klart enbart larmsystem som uppfyller dessa krav.

Tycker du som bor i Helsingborg att det är viktigt att kunna styra ditt larmsystem med en larm-app på din telefon? Välj då en larmlösning där det inte tillkommer dyra extraavgifter för funktionerna. En professionell installation ger dig fackmässigt rätt placerad utrustning för bästa skydd.

Det är inte dyrt att installera ett nytt larm i Helsingborg. Våra installatörer är utbildade och godkända av polisen. Om du blir kund hos oss på Svenska Alarm får du därmed en fackmässigt utförd installation till en billig peng. Och du – våra låga priser gäller oavsett om du vill ha villalarm, ett hemlarm till en mindre bostad eller inbrottslarm till ditt företag.

 

installera larm i Helsingborg

Helsingborgare köper inbrottslarm

Vi märker en ökande tillströmning av kunder i Helsingborg och i hela nordvästra delen av Skåne. Det är många som har fått upp ögonen för fördelarna med trådlösa larmsystem som du kan styra med en app. Svenska Alarm säljer ett smart inbrottslarm som ger ett effektivt skydd mot inte bara inbrott men även mot brand.

Ett bra hemlarm har en avskräckande effekt på inbrottstjuvar. Vi går ett steg längre än så och ser till att avskräcka tjuvar ännu mer, genom att se till att placera ut våra larmdekaler synligt på fönster och dörrar. Om detta inte skulle räcka, och du ändå drabbas av inbrott, är det bra att veta att våra inbrottslarm fungerar väldigt snabbt. Alla våra larm kopplas nämligen direkt till väktare. Detta gör att du kan spara många dyrbara minuter vid händelse av brand och inbrott.

 

Brandskydd på köpet

Behöver du även ett brandskydd? Som kund hos oss på Svenska Alarm behöver du inte välja mellan inbrottslarm och brandlarm. Med alla våra larm, hemlarm och företagslarm, får du nämligen ett brandlarm på köpet. Larmet reagerar på både brandrök och inbrottsförsök vilket gör att du kan spara in pengar och slipper installera två olika larmsystem i ditt hem.

Kontakta oss

Vill du veta mer om vårt nya smarta larmsystem i Helsingborg som styrs enkelt med en app? Kontakta oss gärna. Våra installatörer hjälper dig med allt från att installera vår app till att installera larmet säkert och tryggt i i ditt hem eller företag. Hör av dig till oss på telefon 0770-112 060 så hjälper dig med ditt nya inbrottslarm eller skicka ett mail.

 

Läs mer om våra hemlarm

 

Publicerad

Kameralarm

Gör som 23,807 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev