Det du gillar gillar tjuven - Svenska Alarm

Det du gillar gillar tjuven

Stöldbegärliga föremål är saker som är värda mycket för tjuven men också saker som finns lättillgängliga för tjuven att stjäla. Därav ska du tänka både på att göra dina saker mindre attraktiva genom att stöldmärka dem men också att inte låta dem ligga synliga för tjuven.

 

det du gillar gillar tjuven

 

 

Det du gillar gillar tjuven

Så låt oss lite komiskt tolka det som det vi trycker gilla på när vi besöker Facebook är det tjuven gillar. Ja är det så att du lägger upp din nya platt-tv, iPad, iPhone smycken på Facebook och sprider det så visar du tjuven vad de har att stjäla från dig. Det du gillar gillar tjuven. Att sedan också berätta när man tänker åka hemifrån på en veckas semester blir ju en fin inbjudan för tjuven att besöka just ditt hem ,och plocka på sig alla stöldbegärliga prylar. Så lägg INTE upp dina stöldbegärliga prylar och berätta när du lämnar ditt hem..

 

tips mot inbrott du kommer att gilla

Svenska Alarm tips:

  • Skaffa ett smart hemlarm och minska risken för inbrott.
  • Publicera inte bilder på stöldbegärliga prylar på nätet.
  • Stöldmärk dina saker för att minska tjuvens intresse.
  • Skylta inte med stöldbegärliga saker synligt i bilen eller hemma i fönstret.

 

 

Vad gillar tjuven?

Guldpriset rasar men är fortfarande ett hett byte för att det är ändå så enkelt att få bra betalt. Tekniken som används är att deformera smyckena och sedan sända in dem till ett företag som betalar för dess vikt.  Det du gillar gillar tjuven.

Publicerad

Förebygga inbrott

Gör som 23,807 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev