Larmapp styr ditt hemlarm - Svenska Alarm

Larmapp

Styr ditt larm med en larmapp. Med den senaste larmappen kan du kommunicera direkt med väktaren, se bilderna och sätta på/av ditt larm – och allt går att göra direkt från din telefon. När du väljer att skaffa ett smart larm med kamera så välj även rätt larmapp.

 

Larmapp

 

 

Larmapp – av och pålarmning utan extra kostnad

Svenska Alarm har ett par olika larmappar som fungerar till olika larmsystem. Det finns för av- och pålarmning ifall det är så att du vill styra ditt larm direkt från mobilen. Det finns en larmapp där du kan få bilderna direkt från ditt kameralarm, och det finns larmapp där du kan tillkalla en väktare direkt från din telefon. Vilket smart larm du än väljer från Svenska Alarm så kan vi erbjuda dig de här lösningarna, kontakta oss så berättar vi mer.

 

En app till larmet för din trygghet

Som användare av larmsystemet vill du ha full kontroll. Ett modernt smart larm kommunicerar med säker GPRS teknik och med krypterade internet protokoll (IP). För att kommunicera till och från appen används datatrafik. Din mobiltelefon kopplar upp sig via mobilabonnemanget eller på ett WiFi-nätverk. Är du utomlands och reser i Europa är datatrafik prisvärt och många använder sin mobiltelefon och larmapp på samma sätt som hemma i Sverige. Skulle du däremot vara iväg utanför Europa blir det snabbt dyrt att använda telefonen och dess appar. Då kan WiFi-nätverket på hotellet eller det lokala fiket vara att föredra. Apparna på telefonen blir mer och mer utvecklade och så också din app till larmet. En smart larmapp gör att du tryggt kan använda och styra ditt hemlarm och företagslarm var du än befinner dig.

 

 

 

Publicerad

Kameralarm

Gör som 23,794 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev