Privatlarm är ett effektivt skydd - Svenska Alarm

Privatlarm

Ett bra skydd minskar risken för att drabbas av inbrott. Ett privatlarm är en viktig del i arbetet för att säkra upp ditt hem. Vi rekommenderar ett smart privatlarm med kamera och app. Hjälps åt i området för att hålla uppsikt och minska risken för att bli drabbade av en inbrottsligas framfart. De rekar innan de slår till för att välja ut gator utan larm.

 

privatlarm

Bild från DN.se 20120217

 

Privatlarm – undviks av tjuven

Det har visat sig att ett privatlarm skrämmer bort tjuven. Inte bara från att göra inbrott hos dig utan larm har en avskräckande effekt även för dina närmsta grannar. Ännu större blir effekten av att fler på gatan skaffar ett larm. – Intresset för privatlarm har ökat kraftigt under de senaste fyra åren. Innan hade sex procent av villorna hemlarm. De sista 4 åren har vi sett en ökning med över 100 procent till totalt 14 % som väljer att installera ett inbrottslarm.

Ett smart larm skyddar mot både inbrott och brand. Det är effektiva rörelsedetektorer som hindrar att obehöriga personer kan röra sig fritt i ditt privata hem. Våra kameradetektorer fungerar både i dagsljus och på natten när det är mörkt. För att hindra ett inbrott genom altandörren eller ett fönster säljs våra privatlarm med skalskydd. Det innebär att det placeras en detektor i form av en magnetkontakt på dörren och fönstret. Skulle det brytas upp går larmet och tjuven skräms iväg av den högljudda sirenen. Behövs det en professionell åtgärd så tillkallas närmsta väktare. Det ger ett effektivt skydd mot inbrott och minskar risken för att bli drabbad av en inbrottsliga.

 

Gör som grannen och skaffa ett hemlarm

Både försäkringsbolag och polisen är eniga om att ett smart larm i hemmet är en bra investering. Vi har privatlarm som är säkra. Med ett larm från oss får ni en tryggare vardag. Gör som dina grannar och vänd dig till oss för hjälp med ett nytt hemlarm.

Publicerad

Förebygga inbrott

Gör som 23,807 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev