Skräddarsytt larm för ett tryggare hem - Svenska Alarm

Skräddarsytt larm för ett tryggare hem

Alla hem är unika och behöver skyddas på olika sätt. Har du många dörrar, en uppfart för bilen eller kanske husdjur? Med ett modernt larmsystem kan du skapa en helt anpassad lösning för ditt hem och din familjs trygghet.

Rör dig obehindrat i hemmet med aktiverat skalskydd

Sov tryggt om natten genom att aktivera skalskyddet innan läggdags. Ett skalskydd är ett yttre skydd av hemmet och sätts vanligtvis upp vid dörrar och fönster, du kan alltså gå runt helt obehindrat i hemmet även när larmet är på. Larmet utlöses innan tjuven har hunnit ta sig in.

Stoppa tjuven redan i trädgården

Svenska Alarm erbjuder ett unikt utomhuslarm där både siren och kamera med blixtljus går igång när tjuven närmar sig eller försöker bryta sig in i hemmet. Perfekt om du är bortrest. Om grannen ska komma över för att vattna blommorna stänger du enkelt av larmet med Svenska Alarms uppkopplade app.

Anpassa larmet efter husdjuren

För de med fyrbenta familjemedlemmar går det att husdjursanpassa larmsystemet, med detektorer som sitter närmare taket och på utvalda platser.

Läs mer här om hur Tove anpassat sitt hem efter sina hundar och katter med kameradetektor, rökdetektor och skalskydd på dörrar och fönster.

Ta kontroll över hemmet

Svenska Alarms app ger full överblick och kontroll över hemmets larmsystem. Här går det att läsa mer om alla smarta funktioner som finns i Svenska Alarms app.

 

I Svenska Alarms moderna larmpaket ingår även:

  • Professionell installation av hemlarm. Kvalitén säkerställs av en certifierad ingenjör för inbrottslarm.
  • Möjlighet att ringa till 112 direkt från Svenska Alarms app.
  • Inbyggd kamera – för att möjliggöra bildverifiering. Bilderna som fotas av kameradetektorn skickas till användaren som avgör själv om bilderna ska skickas vidare till en väktare.
  • En patenterad tvåvägsteknik för att förhindra utslagning av detektorerna.
  • Trygghetslarm med bara en knapptryckning från hjälp.

 

Svenska Alarms larmsystem är rekommenderat av SSF Stöldskyddsföreningen och certifierat av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering AB. Läs mer här. https://www.svenskaalarm.se/hemlarm/

Publicerad

Förebygga brott, Säkerhetstips

Gör som 23,793 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev