Sommarjobb - sök redan idag - Svenska Alarm

Sommarjobb

Är du intresserad av ett sommarjobb? Vad sägs om ett sommarjobb som kan leda till en fast anställning. Många av våra framgångsrika säljare har en gång i tiden börjat sin karriär med söka ett sommarjobb hos oss.
sommarjobb

Du får utbildning

Utbildning sker på något av våra kontor. Vi arbetar alltid i team, du får också möjlighet att påverka din ersättning genom vårt generösa provisionssystem. Din säljcoach agerar personlig mentor. Det gör att du utan tidigare försäljningserfarenhet snabbt ska kunna utvecklas och bli en framgångsrik stjärnsäljare.

Sommarjobb med sovmorgon

Hos oss får du möjlighet att både sova ut och arbeta heltid. Det är alltså inte lata personer vi söker, snarare personer som kan leverera när så krävs. Arbeta sena kvällar och stanna kvar på fältet tills din budget är uppfylld.

  • Arbetsdagen börjar med TV-spel eller pingis på kontoret
  • Välj kaffe eller te och lyssna på dagen säljtips
  • En lunch tillsammans för att ladda inför fältarbetet
  • Många kunder hör av sig och är intresserade av våra smarta larm – ditt jobb blir att åka och träffa nya kunder.

 

 

Glädje och vilja

Vi har en resultatorienterad arbetsplats som fylls av tävlingar och en ständig kamp för att nå allt högre satta mål. För att du ska kunna lyckas erbjuder vi aktiv coachning. Din säljchef kommer att arbeta nära dig. Du får alltid hjälp och support för att lyckas på ditt nya jobb. Varje vecka får du utbildning och du har en dedikerad säljchef som kommer att anstränga sig till 110 % för att du ska lyckas. Därav vill vi endast att personer som är 100 % taggade för utmaningen söker. Sök extrajobb eller sommarjobb nu för att vi tar in löpande och platserna är begränsade.

 

 sommarjobb påväg till fält

Lediga sommarjobb

Vi tar emot ansökningar för sommarjobb. Hör av dig redan idag för en informationsträff. Du får träffa din blivande coach och personer som började sin karriär med ett sommarjobb hos oss. Klicka här, läs och ansök idag!

Publicerad

Jobb

Gör som 23,776 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev