Svenska Alarm inleder samarbete med Bostadsrättsägarnas Riksförbund - Svenska Alarm

Svenska Alarm inleder samarbete med Bostadsrättsägarnas Riksförbund

Inbrott och säkerhetsbrister är lika vanligt i bostadsrätter som i villor. Särskilt gäller detta för lägenheter i markplan. Nu inleder Svenska Alarm ett strategiskt samarbete med Bostadsrättsägarnas Riksförbund, som på sikt väntas leda dels till att fler bostadsrättsägare får upp ögonen för fördelarna med att investera i moderna larm- och säkerhetslösningar.

– Detta är en bra möjlighet för oss att nå ut till bostadsrättsägare, det är även en målgrupp som växer. Tack vare samarbetet med Bostadsrättsägarnas Riksförbund kan vi nu erbjuda bostadsrättsägare i hela Sverige att investera i bostadssäkerhet med förmånliga villkor, säger Niklas Halldén, styrelseordförande på Svenska Alarm.

Det nya samarbetet mellan Bostadsrättsägarnas Riksförbund och Svenska Alarm innebär att bostadsrättsägare får ännu en god anledning att bli medlemmar, för att på så sätt kunna ta del av erbjudandet som samarbetet innefattar. Medlemmar i Bostadsrättsägarnas Riksförbund får 2250 kr i rabatt när de köper smarta larm och andra trygghetslösningar från Svenska Alarm. I praktiken betyder det att medlemmar i Bostadsrättsägarnas Riksförbund slipper betala installationsavgiften.

–  Vi hoppas att vårt samarbete ska ge riksförbundets medlemmar ökad kunskap om säkerhetsmedvetenhet. Att installera larm är ett bra komplement till andra trygghetsåtgärder, som till exempel grannsamverkan. Svenska Alarm kan vara en kunskapsstark partner till både bostadsägare, bostadsrättsföreningar och Bostadsrättsägarnas Riksförbund centralt, berättar Andreas Larking som är säkerhetsrådgivare på Svenska Alarm.

I dagsläget är det bostadsrättsägarna som blir Svenska Alarms kunder, men i förlängningen hoppas man kunna arbeta även med Bostadsrättsföreningarna.

– Med våra flexibla och enkla säkerhetslösningar är vi en bra partner för alla bostadsägare, oavsett om det är villor eller lägenheter. Vi gläder oss åt samarbetet med Bostadsrättsägarnas Riksförbund och ser fram emot möjligheten att hjälpa dem att få fler säkerhetsmedvetna medlemmar som har trygga bostäder.

Mer information om Bostadsrättsägarnas Riksförbund: https://www.bostadsrattsagarna.com/

För ytterligare information
Christofer Eriksson, vd Svenska Alarm, 0733-53 70 71, christofer@svenskaalarm.se
Niklas Halldén, styrelseordförande Svenska Alarm, 0707-90 21 90, niklas@svenskaalarm.se

Publicerad

Nyheter

Gör som 23,865 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev