Trådlöst hemlarm med utan abonnemang App och kamera

Godkänt trådlöst larm utan abonnemang

Det finns en myt att trådlösa hemlarm inte ger ett bra skydd för att de går att koppla bort. Låt oss klargöra detta en gång för alla: Ett trådlöst larm ger idag bättre skydd än ett traditionellt larm. Du som vill förse ditt boende med extra säkerhet utan att behöva hållas med en massa krånglig kabeldragning har stor nytta av våra trådlösa larm. Dessutom så om du väljer oss slipper får du ett larm utan abonnemang. För att kunna lita på säkerheten de kan förse dig med, gäller det att veta lite mer om hur de fungerar.

 

Varför ska du välja ett trådlöst larm?

 Det finns fördelar med både trådbundna och trådlösa hemlarm. För att välja rätt larmsystem för just ditt hem kan du ställa båda systemens positiva aspekter mot varandra: så kan du avgöra vilket passar dina omständigheter bäst.

 

Detta är bra med det trådbundna systemet:

 • Det fungerar även där det inte finns signal för trådlösa hemlarm.
 • Endast centralen är batteridriven, vilket förenklar underhållet ganska mycket jämfört med ett trådlöst larm, där varje enhet kräver regelbundet batteribyte.

 

Det trådlösa systemet har dessa aspekter att tacka för sin popularitet:

 • Enkelheten när det gäller monteringen. Du behöver inte dra några kablar genom ditt hem, utan koppla upp systemets delar där det är som mest praktiskt.
 • Trådlöst larm är snyggt! Den estetiska delen tas också i hänsyn, och larmet är byggt för att smälta in i inredningen snarare än för att stå ut som något fult och otympligt.
 • De är billigare. Eftersom dess popularitet har ökat, har tillverknings- och monteringskostnaderna minskat. Du kan få tag på riktiga deals i form av larm utan abonnemang.
 • Uppgraderingen är en dans. Eftersom det inte finns några sladdar att tala om, kan du enkelt uppgradera ditt larmsystem utan att behöva hyra hem någon som hackar hål i väggarna.
 • Styr larmet från mobilen: Kanske den viktigaste och bästa anledningen till att trådlösa hemlarm blivit så populära, du kan styra hela systemet via en app i din mobil.

Den mest köpta formen av trådlöst larm kallas GSM-larm. Namnet syftar på en standard för mobiltelefonnätverk. Larmet innehåller ett sim-kort, som skickar information direkt till din mobil (eller en larmcentral). På detta sätt har du koll på situationen även när du är bortrest, och kommer att få veta på en gång när något är på gång.

 

Två viktiga faktorer

Säkerhetsnivån på kommunikationen avgörs främst av två faktorer: vilken överföringsteknik som avvänds och om kommunikationen enkelriktad eller tvåvägs.

 

1. Överföringsteknik i trådlösa hemlarm

Ett trådlöst larm kommunicerar utan kablar mellan de olika detektorerna. Viktigt är därför att försäkra sig om att larmet är godkänt och kommunicerar på den säkra frekvensen 868 MHz. Är du osäker kan du kika på svenska Stöldskyddsföreningens (SSF), här hittar du t.ex. oss.

 

 

Smart trådlöst hemlarm utan abonnemang

 

2. Larmsystemets tvåvägskommunikation

Det går att likställa säkerhetsnivån på ett trådlöst larm (som har tvåvägskommunikation mellan detektorerna) med ett traditionellt larm med kablar. Vi på Svenska Alarm använder oss av en patenterad lösning av trådlösa larm utan abonnemang där samma sak händer om du stör ut ett larm som om du klipper en kabel, d.v.s. att larmet går. Våra larmsystem med den här tekniken är godkända av Svenska Brand- och Säkerhetscertifieringen (SBSC).

 

Trådlöst larm ger bättre skydd till ett lägre pris

installation av trådbundet larmEtt bättre inbrottsskydd till en lägre peng, det är din bonus när du väljer ett av våra trådlösa larm. Vid installation av trådbundet larm måste alltid kostnad för kabeldragning ställas mot optimal placering av detektorn (på bilden till höger ser vi ett exempel på konsekvensen där en detektor placeras skymd bakom några rör. Hade detektorn varit trådlös kunde den enkelt ha placerats framför och gett ett optimalt skydd).

Vid installation av ett trådlöst larm slipper du kompromissa och varje detektor kan istället placeras för optimalt skydd. En lägre installationskostnad får du som ren bonus!

 

Att köpa ett Larm fritt från abonnemang

Du som inte vill betala en hyrkostnad för ditt larm kan välja att dra nytta av Svenska Alarms tjänst Ägandelarm, trådlösa larm utan abonnemang där betalar av det till en låg kostnad varje månad och därefter äger du det själv. Det är ett bra sätt att spara pengar och samtidigt inte försumma hemmets säkerhet. Det är ganska enkelt att byta – så här går det till!

 1. Avsluta hyravtalet med din gamla leverantör.
 2. De kommer hem till dig och skruvar bort det gamla larmet. Har det gått länge sedan det installerades, kan de välja att låta det sitta kvar – men kom ihåg att det ändå är spärrat.
 3. Ring oss på Svenska Alarm och beställ ett ägandelarm. Det är larmsystem utan abonnemang som vi installerar åt dig – du behöver endast boka tid!

Överfall, inbrott, eldsvåda – det finns mycket som kan sätta ditt hem och dina ägodelar i fara. Att återhämta sig från en sådan olycka kräver både tid och pengar, och det tär på även de starkaste. Det bästa sättet att undvika detta är att förebygga olyckan. Våra trådlösa hemlarm låter dig veta på en gång när något är på gång – så att du kan vidta de nödvändiga åtgärderna omedelbart och på så sätt minska eventuella skador. Ring oss på Svenska Alarm för att få råd och vägledning när det gäller ditt nya säkerhetssystem – och inte minst för att få ett bra erbjudande på ditt larm utan abonnemang!

 

Kontakta oss idag

 

Publicerad

Kameralarm

2 kommentarer

 1. Åke Nilsson skriver:

  Hej!

  Kan man köpa ert trådlösa larm utan abonnemang?

  Med vänliga hälsningar
  Åke Nilsson

  • ugglan skriver:

   Hej

   Kul att du är intresserad. Våra trådlösa larm kan du köpa utan abonnemang. Vi brukar kalla det ägandelarm, vilket kan jämföras med larmsystem som du hyr och betalar en löpande abonnemangsavgift för. När du e redo för att få veta lite mer så är det bara att höra av dig!

   Ha en fin dag,
   Christofer Eriksson

Gör som 23,795 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev