Trygga hem kontakta oss här - Svenska Alarm

Trygga hem

Vi har smarta larm för trygga hem. När du skaffar ett nytt larmsystem från oss får du ett godkänt larm som du enkelt kan styra med en app. Låt oss hjälpa dig att göra ett klokt val.

Trygga hem

 

Trygga hem med en app

Behöver du en app till ditt larm. Svenska Alarm har en app som du utan extra kostnader kan larma av och på ditt larmsystem, oavsett modell och fabrikat som ger trygga hem. Du kan ladda ner appen direkt i App Store eller på Google Play – gratis så klart. Vi vill uppmuntra till användande av ditt larmsystem och en app för trygga hem vill vi ska finnas för alla att ladda ner.

 

trygga hem kontakt

 

Trådlöst larm för trygga hem

I flerfamiljshus är de svaga punkterna dåliga lägenhetsdörrar, fönster mot loftgångar och framförallt balkongdörrar i markplan. I ett hyreshus ligger det på hyresvärden att installera mekaniska skydd (enligt polisen). Trygga hem ska ha ett godkänt trådlöst larm får var en själva höra av sig till en av polisen godkänd larminstallatör för att skaffa.

Trygga hem

Det finns idag flera bra mekaniska skydd till fönster. Det som är viktigt är att det finns lås på handtaget så att det inte bara är att öppna med hjälp av ståltråd eller liknande som kan petas in. Utbudet på bra fönster är stort och det finns idag till och med fönster med kodlås på handtaget, vilket gör det extra svårt för tjuven att bryta upp det.

Publicerad

Användartips larm

Gör som 23,804 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev