Våra hemlarm kommer alltid med en smart app

App gör hemlarmet smart

App till hemlarm gör larmet ännu bättre

Har du någon gång varit orolig för att du glömt att sätta på ditt larm innan du åkte hemifrån? Nu behöver du inte oroa dig längre. Vi på Svenska alarm har lösningen för dig. Med vår moderna app till vårt hemlarm kan du sätta på eller stänga av ditt larm var du än befinner dig.

Handen på hjärtat – vi har nog alla varit där. Du har haft en hektisk morgon och har precis kommit fram till jobbet, eller sitter på flygplatsen och ska på semester. Då slår det dig – satte du verkligen på larmet innan du åkte hemifrån? Med några enkla knapptryck på din smartphone kan du enkelt kontrollera ditt hemlarm med vår app och sätta på larmet om du glömt göra det innan. Appen är givetvis gratis och den går snabbt att ladda ner.

För dig som valt att skaffa ett nytt smart larm med kamera kan du med hjälp av Svenska Alarms app få bilder skickade från larmets kamera direkt till din telefon. Vid ett skarpt larm kan du med en enkel knapptryckning tillkalla en väktare om du så önskar. Det är framtidens lösning och den erbjuder Svenska Alarm dig redan idag!

Hemlarm med app och kamera

app till hemlarm

Redan år 2011 erbjöd Svenska Alarm för första gången sina kunder en app för att styra larmet hemma. Appen är lika enkel som den är genial. Den gör det möjligt att sätta på och stänga av ett gsm-larm* var du än befinner dig. Appen blev nominerad till årets säkerhetslösning och har laddats ner tusentals gånger.

*Alla hemlarm som säljs av Svenska Alarm har som standard en inbyggd GSM-modul och går därmed att styra med appen. Motsvarande teknik hos många av konkurrenter kostar dyra extraavgifter.

App med direktkontakt till väktaren

Hemlarm med app för enkel användning

Förr i tiden kopplades telefonsamtal manuellt. Förr i tiden kopplades även larm manuellt…

År 2012 var Svenska Alarm först i världen med att erbjuda sina kunder en app till hemlarm där användaren har direktkontakt med väktaren. Du som kund får information om varför larmet går och kan avbryta en väktarinsats med ett enkelt knapptryck. Samtidigt blir du informerad om larmets status och om väktarens insats. Du kan även larma till och larma på från ditt hem från appen – så klart utan någon extra kostnad. Här läser du mer om våra smarta larm.

Vi på Svenska Alarm har framtidens lösningar här och nu!

Publicerad

Nyheter

Gör som 23,794 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev