Godkänt bostadslarm med kamera och app – Svenska Alarm

Godkänt och certifierat bostadslarm

Allt är gott och väl när pappa och mamma är hemma. Men vad händer om ni måste bort på viktiga ärenden och lämna barnen ensamma hemma? Vem ska skydda dem från ont menande inkräktare? Vad händer om hela familjen ska resa på semester och tonåringen skrutit om det online? Det är välkänt att tjuvar tar åt sig den information man frivilligt lämnat bort på Internet för att veta när det är fritt fram för inbrott. Hemmet ska vara en oas för hela familjen, man ska kunna ta det lugnt och njuta av livet när man kommer hem, men det ska inte vara ett fängelse: du måste inte känna dig tvungen att hålla dig inom dina väggar 24/7 bara för att dina prylar ska vara skyddade från inbrott. Hur ska du då fixa frihet åt alla och samtidigt kunna hålla tjuvarna borta? Svaret är ett bostadslarm.

Här på Svenska Alarm är vi experter på att förse våra medmänniskor med ordentliga skydd till deras hem. När tjuven vill in så ska det LÅTA så att alla hör – det både varnar alla som är nära att här kommer någon som inte har något att göra inne hos dig, och kan också tjäna som en avskräckare för hen – vem vill försöka sig på ett inbrott när alla vet om det och polisen är på väg? Bostadslarm med kamera och app ger ett bra skydd. Du har nu en unik möjlighet att köpa ett av marknadens mest intelligenta hemlarm till ett fantastiskt bra pris. Ett larm till bostaden ska vara enkelt att använda, våra larm beskrivs ofta som just det. Bostadslarmet är användarvänligt med tydliga knappar, smidiga fjärrkontroller och en enkel app. Försöker tjuven smita, har bostadslarmet redan tagit alla bilder som behövs – så det finns gott om bevis för att få fast gärningsmannen (eller kvinnan).

 

Bostadslarmet med smart app

 

Smart bostadslarm med app och kamera

Svenska Alarm erbjuder ett tryggt och pålitligt bostadslarm som larmar genom en högljudd siren. Dessutom sker all kommunikation säkert via GPRS. I din smarta app kan du följa alla händelser. Loggen visar vem som larmat på. Datum och klockslag, nu får du full kontroll över din bostad. Larmet är intelligent och kan fjärrstyras med hjälp av en app i din mobiltelefon. Funktionen av- och påslagning är uppskattad och flitigt använd av våra kunder. Det ska bara låta när någon obehörig försöker ta sig in – har barnen kommit hem från skolan kan du stundvis stänga av larmet, för att köpa med dig en god måltid när du ska hem i stället för att välkomna dem med ett högljutt skrikande larm.

 

Larm till bostad

Bostadslarmet är certifierat och godkänt av SSF Stöldskyddsföreningen så du gör ett tryggt val när du väljer att köpa larm från Svenska Alarm. Produkterna har genomgått tuffa tester för att uppfylla svenska marknadens högt ställda krav. Vi vill att våra kunder ska känna sig nöjda med sitt inköp, att de får värde för sina pengar, så vi arbetar ständigt på att förbättra den service vi ger, och på att garantera att de produkter vi levererar presterar som de ska.

 

Larmutrustning till bostadslarm

Detta får du när du beställer ett bostadslarm hos oss på Svenska Alarm:

 • Centralenhet med inbyggd batteribackup.
 • GSM Gateway för säker kommunikation.
 • Högeffektiv ljudsiren.
 • Knappsats med textdisplay.
 • Magnetkontakt till fönster och dörrar.
 • Kamera med rörelsedetektor/IR.
 • Trygghetslarm och överfallslarm.
 • Smart app till din iPhone och Android.

 

För en komplett utrustningslista ber vi dig kontakta en säkerhetsrådgivare. Vi utformar alla larm efter kundens behov. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

 

Bostadslarm – tekniska specifikationer

Vårt bostadslarm är ett intelligent system med många funktioner:

 • Upp till 30 trådlösa sektioner, inbrottslarm, brandlarm, trygghetslarm.
 • Flera tillkopplingslägen; hemmaläge, skalskydd och barnvaktsläge.
 • Tydlig LCD-display.
 • Realtidsklocka.
 • Talande meddelanden och instruktioner, medlyssning.
 • Inspelade meddelanden.
 • Knappsats och trådlös styrning.
 • Tvåvägstal vid larm (medlyssning).
 • Alla meddelande presenteras på Svenska i klartext.
 • Energistyrning för upp till 7 st X-10 enheter (intelligenta hem).
 • Nödanrop,
 • Frånkoppling.
 • System- och batteriövervakning.

 

Vi vill att du som kund ska kunna känna att du har fullständig kontroll över ditt eget hem. Kommer det någon som inte hör dit, ska du få veta det på en gång, så att du kan vidta nödvändiga åtgärder. Händer det något otrevligt – som att barnen olovligt leker med tändstickor och riskerar att bränna ner hela boende – ja du får veta det på momangen och kan rusa hem och ta hand om situationen, eller ringa efter hjälp om det behövs. Vill du ha koll på barnen även när du är borta – vårt bostadslarm innehåller även ett barnvaktsläge som du kan slå på vid behov. Och det bästa av allt: Du kan styra allt genom en enkel app som du laddar ner i din mobil, så har du hemmets säkerhet inom räckhåll, och kan slå på och av bostadslarmet, veta när folk kommer och går, skydda dina små och dina ägodelar – med bara några sekunders knapptryckningar. Bra, eller hur?

 

Enkelt att skaffa Svenska Alarms bostadslarm

Vill du byta till ett av våra bostadslarm, eller installera hemlarm för första gången, behöver du endast ringa upp oss och boka en tid. Avsluta eventuella avtal med andra leverantörer om du vill få utdaterade larmsystem bortkopplade, och prata med våra rådgivare så kommer vi hjälpa dig med vilket larm som passar dig bäst. Vi kommer vid avtalad tidpunkt och sköter installationsarbetet åt dig, samt förser dig med den hjälp och vägledning du behöver. Så var det klart – ditt hem är nu under din uppsyn, du har full kontroll över vad som sker, väktare rycker när behovet uppstår och du kan ringa polisen på en gång när det behövs.

 

Kontakta oss idag

 

Publicerad

Kameralarm

5 kommentarer

 1. […] runt på nätet och fann den här sidan där du kan köpa larm. Like this:GillaBli först att gilla denna […]

 2. […] Alarm kommer att twittra om nyheter inom inbrott, hemsäkerhet, bostadslarm, hemlarm, villalarm och lägenhetslarm. I Internetworld går det att läsa om trenden, ”allt […]

 3. […] att skaffa bostadslarm som DN skriver om i sina två artiklar här ochhär, så finns det många tips som är gratis. Vi […]

 4. […] alla handfasta tips som vi bjuder på så är ett bra bostadslarm grunden till ditt trygga hem. Skaffa ett smart larm med kamera och app. Då får du det bästa […]

 5. […] Hemlarm och företagslarm kan båda styras med en app från din telefon. Allt blir så himla enkelt helt plötsligt. Från att ha varit krångligt och jobbigt är det nu enkelt och kul att ha larm. Ett smart larm med kamera och app gör att du sparar viktiga minuter vid skarpa larm och får högsta prioritet vid åtgärd. Gör som så många andra och hör av dig till oss på Svenska Alarm så hjälper vi dig att skaffa ett nytt bostadslarm. […]

Gör som 23,794 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev