Bygglarm

En flexibel lösning för att hålla tjuvar borta från byggarbetsplatsen. Vi erbjuder ett smart bygglarm med hög driftsäkerhet och rätt förutsättningar för en tuff miljö. Larmutrustningen levereras förprogrammerade i en robust väska.

Är du trött på att betala dyra kostnader för att ni behöver flytta en deckare? Köp vårt bygglarm så slipper du det! Produkterna kan du själv snabbt montera upp och flytta efter behov. Vi finns alltid tillhands via telefon eller om du så önskar kommer gärna en av våra tekniker ut och hjälper till.

 

 

bygglarm

Bygglarm skyddar byggarbetsplatsen

Ett nybygge har verktyg, material och maskiner. Det är en materiell förlust om sakerna blir stulna. Men än värre brukar konsekvensen bli när personal på plats inte kan fullfölja sitt arbete pga att nya maskiner och material måste beställas. Det här är vanliga stölder som skapar kostsamma avbrott.  De negativa konserverna är en ekonomisk förlust och en frustration bland personalen.

På arbetsplatsen finns det verktyg som är dyra, vitvaror som kommer till platsen i slutet på arbetet. Det är ett “lockande” ställe för obehöriga att vistas på. Skaffa ett bygglarm som avskräcker och låter arbetsplatsen vara i fred.

 

Byggbod och byggbarack kan skyddas med ett bygglarm

Skydda era saker med ett larm som installeras i byggboden. Det går ofta att kombinera olika typer av larmlösningar för olika behov. Vi är vana vid varierande behov och levererar en lösning utifrån era önskemål.

 

Godkänd larmväska från certifierat bolag

Våra larmprodukter är certifierade av Svensk- Brand och Säkerhertscertifering (SBSC). Produkterna rekommenderas av SSF Stöldskyddsföreningen och Svenska Alarm som bolag är certiferat. Det här bådar för att du gör ett tryggt val när du väljer att anlita oss.

Alla våra smarta larm levereras med en app i världsklass. Det innebär att arbetsledaren och annan personal kan få bilderna från en larmhändelse direkt till sin telefon. Är det ett skarpt larm skickas det vidare till närmsta väktare eller kan telefonnumret 112 kontaktas. Skulle användarna missa en larmhändelse kan den automatisk skickas vidare till en väktare. Allt för att ni tryggt ska kunna arbeta vidare och fokusera på ert jobb.

 
Läs mer om larmväska

Publicerad

Kameralarm

Gör som 23,020 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev