Godkänt kameralarm med perfekt bildverifiering – Svenska Alarm

Smart kameralarm med app

Sov tryggt när du är hemma och när du är bortrest. Med ett smart kameralarm är det du som har kontroll över ditt eget hem. Våra larm är enkla att använda och du styr dem med en app i din telefon eller med en vanlig knappsats. De är så enkla att de kan användas av alla i familjen: barnen, föräldrarna, men även farmor som kommer förbi för att vattna blommorna.

Smart kameralarm - App till mobilen

 

Kameralarm till mobilen

Framtidens kameralarm är här. Nu kan du få bilderna från larmet direkt till din telefon och du sparar viktiga minuter. All funktion hanteras direkt i telefonen genom några enkla knapptryck. Ett kameralarm gör att din larmanläggning används på ett optimalt sätt

Vi på Svenska Alarm erbjuder ett smart larm med kamera som du äger själv. Hör av dig till oss för ett fantastiskt erbjudande på smarta hemlarm eller professionella företagslarm. Vi hjälper dig hela vägen och erbjuder full service för ett problemfritt ägande!

 

Väktare rycker ut automatiskt

Efterfrågan på kameralarm har ökat stort de senaste åren. Trenden är att allt fler larm säljs med kamera. Tekniken gör att traditionella sätt att hantera larm blir ineffektiva och att framtidens innovativa tjänster ger mer användarvänliga och säkra hemlarm.

Våra kameralarm kopplas direkt till en larmapp i din telefon i stället för att gå genom en larmcentral. Det betyder att du sparar många dyrbara minuter. Bilderna får du till din telefon och väktarutryckningen kan ske automatiskt – men du kan välja att avbryta med bara en knapptryckning.

 

Ett bra kameralarm skyddar dig och din familj

Vårt kameralarm är mer än bara ett larm. Som standard ingår det en rökdetektor som skyddar mot brand likt en brandvarnare. Våra rökdetektorer är smarta och kopplas ihop med ditt villalarm. På det sättet pratar de med varandra och vid händelse av brandlarm tjuter både rökdetektorn och den inbyggda sirenen i larmet. Ni får ett bra brandskydd och hemlarm till en bra peng.

Larmdekaler skyddar mot inbrott

Du minskar risken för inbrott betydligt med ett kameralarm. Med hjälp av larmdekaler och en tydlig skylt kan du dessutom avskräcka alla tjuvars eventuella tankar på att göra inbrott hos dig. Vi hjälper dig såklart med att placera ut skyltar och larmdekaler på det mest noggranna sätt.

larmföretag rekommenderat av ssf

larmföretag rekommenderat av ssf

Godkänt kameralarm

Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF) rekommenderar de kameralarm som Svenska Alarm arbetar med. Svenska Alarm arbetar uteslutande med kameralarm som är certifierade av Svenska Brand och Säkerhetscertifiering (SBSC). Så tänk efter före och gör ett klokt val när du väljer att installera ett nytt larm med kamera.

Publicerad

Kameralarm, Säkerhetstips

Gör som 23,865 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev