Kameralarm

Sov tryggt när du är hemma och bortrest. Med ett smart kameralarm är det du som har kontroll över ditt eget hem. Våra larm är enkla att använda och du styr dem med en app i din telefon eller med en vanlig knappsats. Ett kamerlarm ska passa alla i familjen; barnen, föräldrarna, men även farmor som kommer förbi för att vattna blommorna.

kameralarm

 

Kameralarm

Framtidens kameralarm är här. Nu kan du få bilderna från larmet direkt till din telefon, och du sparar viktiga minuter. All funktion hanteras direkt i telefonen genom några enkla knapptryck. Ett kameralarm gör att din larmanläggning används på ett optimalt sätt

Vårt förslag är ett smart kameralarm som du äger själv. Hör av dig till oss för ett fantastiskt erbjudande på hemlarm eller företagslarm. Vi hjälper vi dig hela vägen, och erbjuder full service för ett problemfritt ägande!

Polis, väktare & grannar

Efterfrågan på kameralarm har ökat stort de senaste åren. Trenden är att allt fler larm säljs med kamera. Tekniken gör att traditionella sätt att hantera larm blir ineffektiva och att framtidens innovativa tjänster ger mer användarvänliga och säkra hemlarm.

Våra larm med kamera kopplas direkt till en larmapp i din telefonen, i stället för att gå genom en larmcentral. Det betyder att du sparar många dyrbara minuter. Bilderna får du till din telefon, väktarutryckningen kan ske automatiskt men du kan välja att avbryta med bara en knapptryckning.

Ett bra kameralarm skyddar dig och din familj

Vårt kameralarm är mer än bara ett larm. Som standard ingår det en rökdetektor som skyddar mot brand likt en brandvarnare. Våra rökdetektorer är smarta och kopplas ihop med ditt villalarm. På det sättet pratar de med varandra och vid händelse av brandlarm så tjuter både rökdetektorn och den inbyggda sirenen i larmet. Ni får ett bra skydd till en bra peng.

Larmdekaler och effektiv åtgärd

Minska risken för inbrott med ett kameralarm. Larmdekaler och en tydlig skylt placeras noggrant ut för att avskräcka eventuella tankar på ett inbrott.

Godkänt larm med kamera

Då ska du välja ett godkänt kameralarm. Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF) rekommenderar de kamerlarm som Svenska Alarm arbetar med. Svenska Alarm arbetar uteslutande med larm med kamera som är certifierade av Svenska Brand och Säkerhetscertifiering (SBSC). Så tänk efter före och gör ett klokt val när du väljer att installera ett nytt kameralarm.

Publicerad

Kameralarm, Säkerhetstips

Gör som 20,597 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev