Gabriel Boss Chabo: ”Brandlarmet räddade hela familjens liv” - Svenska Alarm

Gabriel Boss Chabo: ”Brandlarmet räddade hela familjens liv”

Mitt i natten vaknade Gabriel Chabo av brandlarmet och mobilen lystes upp av notifikationer. På bara några minuter var han, hustrun och de tre barnen ute ur lägenheten och hade larmat brandkåren. Idag mår hela familjen bra även om de fortfarande är i chock.

– Räddningstjänsten lyckades snabbt släcka elden innan den spred sig till hela lägenheten. Utan Svenska Alarm hade vi inte funnits här idag, vi vaknade och kunde snabbt larma 112. Jag är otroligt tacksam över att vi alla mår bra, säger Gabriel Boss Chabo.

Idag mår hela familjen Chabo bra.

Gabriel och hans familj har haft larm från Svenska Alarm sedan 2017, något han är väldigt glad för idag. Det var natten till söndag den 17 januari, när hela familjen låg och sov, som ett kylskåp på hemmakontoret började brinna.

När brandlarmet utlöstes tjöt det i hela lägenheten och tack vare att brandlarmet är uppkopplat fick Gabriel bilder på händelseförloppet skickade direkt till mobilen från larmsystemets kameror. Han kunde snabbt ringa 112 och utrymma lägenheten.

– Alla som har familj borde ha ett larm och jag kan starkt rekommendera Svenska Alarm. Hade vi inte haft det hade det varit kört för hela familjen.

Läs mer och se inslaget om branden hos familjen Chabo på svt.se eller läs på Länstidningen Södertälje.se.

Svenska Alarms brandlarm räddade livet

Publicerad

Förebygga brand, Nöjda kunder, Nyheter

Gör som 23,865 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev